Bricsnet
Image default
Auto's en Motoren

Waar kan ik een dashcam kopen?

Heb je een aanrijding gehad waarvan je niet meer weet wat er precies gebeurt is en wie er schuldig was? Dan is het handig om nu een dashcam te kopen, zo ben je er zeker van dat je vanaf nu al je autoritten op beeld hebt staan. Wel zo veilig! Weet je alleen niet zo goed waar je deze dashcam kan kopen, Carcam.nl heeft een groot aanbod in camera’s voor in de auto. In veel verschillende automerken leverbaar, wacht dus niet langer en bestel er een via de webshop.

 

Dashcam inclusief installatie

Wil je een dashcam kopen waar ook de installatie bij inbegrepen zit? Dan zit je bij Carcam al helemaal goed. Zij leveren een installatieservice bij het kopen van de dashcams. Dit kan op locatie of bij Carcam zelf. Het grote voordeel van het installeren door de specialisten van Carcam is dat de dashcams zeker weten zal passen, eenvoudig en onopvallend weggewerkt wordt in de binnenspiegel. Ook de stroomdraadjes worden mooi weggewerkt waardoor dit de dashcam mooi strak eruit ziet. 

 

Gemakkelijk in gebruik

Met de dashcam van Carcam is het zeer gemakkelijk om beelden terug te kijken, zo kan dit heel gemakkelijk door de ingebouwde wifi die er zit. Deze kan vervolgens met een mobiele app bediend worden (zowel voor Android als IOS). Ook is het goed mogelijk om snelle opnames te maken door de multi-functionele knop die er op zit. Er zit zelfs een ingebouwde parkeersensor op wanneer je achteruit rijdt. Interesse gekregen? Bekijk hier de webshop van Carcam om ook zo’n dashcam te kopen.