Op een relaxte manier, zonder zweten en zwoegen, je theoriecertificaat halen

Wil jij het liefst zonder veel zweten en zwoegen en op een relaxte manier je auto theorie certificaat halen? Boek dan een plekje bij de eendaagse cursus auto van Gelijk Geslaagd! In 1 dag wordt jij door ons helemaal klaargemaakt voor het CBR examen, dat je overigens direct na de cursus kan gaan afleggen.

De theorieles start ‘s ochtends vroeg om 07.00. Een van onze professionele docenten verzorgt de les en zorgt ervoor dat elke cursist alle theorie die ochtend onder de knie krijgt. Onze zeer ervaren docenten weten ook prima om te gaan met uiteenlopende vormen van problematiek. Dus ben jij dyslectisch, heb je faalangst of ADHD of beheers je de Nederlandse taal niet optimaal? Dan kan je gewoon met onze dagcursus meedoen. Omdat de manier van lesgeven van onze docenten zeer effectief is kan je met welke vorm van problematiek gewoon prima meekomen tijdens de les.

Onze docenten kennen het CBR examen op hun duimpje. Er wordt dan ook heel examen gericht lesgegeven. De docent laat je tijdens onze cursus al in contact komen met de diverse vraagstellingen die je tijdens het examen tegen gaat komen. Ook stelt de docent dezelfde vragen die je op het examen zal gaan krijgen. Heb je moeite met het onthouden van bepaalde lastige lesstof? Geen probleem! De docent leert je briljante ezelsbruggetjes aan en geeft super goede tips waardoor je de lesstof niet meer zal vergeten.

Je vindt ons door het hele land

Voordat we samen met de andere cursisten naar het CBR gaan krijg je eerst een lekkere lunch van ons. De lunch geeft je even een heerlijk ontspan momentje na al dat leren. Als iedereen zijn buik gevuld is en de theorie kort is herhaald gaan we richting het CBR. We lopen hierheen als de afstand niet te lang is, anders worden jullie door ons gebracht.

Wil jij ook graag binnen 1 dag slagen? Schrijf je dan meteen in. Voor een cursus motortheorie of scootertheorie kan je ook bij ons terecht. Je kan voor iedere cursus kiezen uit verschillende data en locaties. Schrijf je bijvoorbeeld in voor de auto theorie in Leiden, de scooter theorie in Rotterdam of de motor theorie in Nijmegen. Wij zijn met onze cursussen door het hele land te vinden.

https://www.gelijkgeslaagd.com/

Related posts