Kofferbakmat van rubber gaat langst mee

Bricsnet

De beste Kofferbakmat rubber heeft veel voordelen en is het milieuvriendelijkst vanwege de lange levensduur en is het een goedkoop materiaal. En is het ideaal voor werkbussen die extreem vies worden door de apparatuur die er gebruikt wordt. Het is dan ook voor bouwbedrijven en hoveniers vrijwel onmogelijk om hun werkbus schoon en heel te houden. Rubber is een veel sterker en makkelijk schoon te maken materiaal, en houd het eigenlijk vrijwel altijd zijn staat. En beschermd het  de auto en houd hij zijn waarde, en verkoopt hij beter bij de aanschaf van nieuwe een nieuwe werkbus. 

Rubberen kofferbakmat voor een beter milieu

De reden waarom rubbermatten zo goedkoop zijn is omdat ze, van gerecycled materiaal zijn gemaakt. Er is zoveel rubber in de wereld doordat iedereen auto’s heeft en wel is nieuwe banden nodig heeft. Door dit te recyclen werk je met het hebben van een rubberen mat mee aan een beter milieu. En kunnen bedrijven het goedkoop aanbieden, en scheelt dat jou weer in de portemonnee. Daarnaast zijn matten van een merk vaak veel duurder, en is een op maat gemaakte mat van rubberen een veel goedkopere en makkelijke oplossing. 

De voordelen van een rubberen kofferbakmat

Rubberen matten zijn gaan veel langer mee omdat het materiaal vrijwel onverwoestbaar is, en erg flexibel. Zo zijn ze erg makkelijk schoon te maken en beschermen ze uw auto tegen voorwerpen die u in de kofferbak plaatst. Om een voorbeeld te geven een kratje met scherpe hoekjes of een krik die door het rijden de mat heeft beschadigd. Rubberen matten hebben veel meer grip en spullen zullen dan ook niet of nauwelijks verplaatsen en blijven mooi doordat het materiaal erg flexibel is en dus ook weer terug gaat in zijn vaste vorm wanneer je het kistje uit de auto tilt en er erg veel druk op heeft gestaan. 

 

Related posts