Bricsnet
Image default
Auto's en Motoren

Je brommobiel verkopen kan heel makkelijk

Je gaat je brommobiel verkopen, maar wat moet je nou precies beginnen? Het is vaak een hele zoektocht naar de juiste koper en je wil natuurlijk ook dat deze weggaat voor een prijs die eerlijk is. Te weinig geld ontvangen is niet eerlijk, maar de andersom is het natuurlijk ook fijn om een eerlijke prijs te betalen voor de brommobiel die ten verkoop wordt aangeboden. Door middel van een bemiddelaar kan je zorgen dat deze goed zal worden verkocht. Het wordt helemaal gekeurd en bekeken op eventuele gebreken voordat hier een prijskaartje aan wordt gehangen. Dit gebeurt allermaal op een veilige manier en alles wordt voor je geregeld. 

Gemak

Je brommobiel verkopen hoeft dus helemaal niet met veel gedoe, want je geeft het gewoon uit handen aan de bemiddelaar die zorgt dat het hele proces op rolletjes verloopt. Wanneer de controle is uitgevoerd en eer is geconstateerd dat er bijvoorbeeld iets niet helemaal goed is aan de brommobiel, dan zal dit naar jouw beslissing worden vervangen. Soms kan het slimmer zijn om te investeren in de reparatie, dan een brommobiel te verkopen met gebreken. Uiteindelijk heb je als saldo dan een hoger bedrag te pakken. 

Een goede controle is cruciaal

Bij het brommobiel verkopen staat de persoonlijke service bovenaan en wordt er altijd een erg goede controle uitgevoerd. Dit wordt gedaan door 2 mensen, zodat er niets over het hoofd kan worden gezien. Naast dat je bij de bemiddelaar je brommobiel kan verkopen, kan je deze ook inruilen tegen een nieuwere en dan zorgen zij er vervolgens voor dat die van jou wordt verkocht aan een andere. Je kunt dit gemakkelijk doen door contact met hen op te nemen of door een formulier in te vullen op de website om je brommobiel te verkopen of in te ruilen. Hierna zal dan een afspraak met je worden gemaakt om het proces in gang te zetten.