Bricsnet
Image default
Bedrijven

Een radiatorbekleding voor om je verwarming

Wanneer je een radiator in je woning het staan heb je misschien wel eens nagedacht over radiatorbekleding. Dit zorgt ervoor dat de radiator niet zo goed mee te zien is en bedekt is met een mooie bekleding. Het is namelijk niet het mooiste onderdeel van je woning, maar wel een onderdeel in je huis dat onmisbaar is. Zonder dit onderdeel kan je namelijk niet de temperatuur van je huis reguleren. En in de winter wil je natuurlijk wel even de verwarming kunnen aanzetten om de ruimte op te warmen. Maar wil je niet altijd naar deze lelijke radiator kijken dan is de radiatorbekleding misschien wel iets voor jou. Hiermee laat je deze verdwijnen en kijk je hier niet meer tegen aan. 

Trend

In de afgelopen jaren is de radiatorbekleding steeds meer een trend geworden en zo ziet je niet langer die witte radiator die in de ruimte geplaatst is. Soms staat deze ook in het zicht, waardoor de ruimte een heel andere uitstraling krijgt dan dat jij hiermee hebt bedoeld. Met de radiatorbekleding kan je dit veranderen. Kies voor een vorm van de bekleding die goed past in jouw interieur en laat de radiator door middel van de radiatorbekleding verdwijnen. Het is een stijlvol element en wordt ook wel gezien als een soort kast. Het praktische voordeel hiervan is dat deze makkelijk af te stoffen is en je kunt er ook nog leuke accessoires op plaatsen om dit op te leuken. 

Interieur

Het is belangrijk dat de radiatorbekleding goed past bij je interieur en daarom is er een groot aanbod van deze bekledingen, zodat je goed kunt kiezen voor een passend formaat en een passende kleur. Heb je bijvoorbeeld een muur die een ral kleur heeft met net een tint naast wit, dan kan je de radiatorbekleding in diezelfde ral kleur bestellen, zodat deze verdwijnt tegen de muur.