Bricsnet
Image default
Bedrijven

Wie zijn Maters en de Koning?

Maters en de Koning is een ingenieursbureau voor de bouw- en civiele sector. We zijn gespecialiseerd in civiele techniek en werken samen met onze klanten aan duurzame oplossingen. We zijn betrouwbare partners voor onze klanten én een leuke werkgever! In dit artikel lees je alles over onze wie we zijn en onze werkzaamheden.

Wie zijn wij?

We zijn Maters en De Koning, een ingenieursbureau uit Rotterdam en Roosendaal. Het bureau is opgericht in 2001 door drie partners: Samen hebben zij meer dan 50 jaar ervaring in de civiele techniek. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, net als een open en eerlijke communicatie met onze klanten. We vinden het belangrijk om te weten waar we aan toe zijn, maar ook waar we naartoe willen. Daarom investeren we veel in onze mensen en hun kennis. Zo houden we onze dienstverlening up-to-date en kunnen we onze klanten altijd van de beste oplossing voorzien.

Onze werkzaamheden

Maters en de Koning is gespecialiseerd in civiele techniek. We adviseren, ontwerpen, begeleiden en leveren maatwerkoplossingen op het gebied van waterbouwkunde, milieu & duurzaamheid, infrastructuur, verkeer & vervoer en constructieve veiligheid. Zo helpen we onze klanten met het realiseren van hun ambities. We werken voor overheden, bedrijven en particulieren in binnen- én buitenland. Maters en de Koning is een klein, maar groeiend bureau met veel ambitie. Inmiddels hebben we ruime ervaring en zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor onze klanten.

Als je op zoek bent naar een partner in de civiele techniek, dan ben je bij Maters en de Koning aan het juiste adres! We helpen onze klanten met het realiseren van hun ambities. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Maters en de Koning is een ingenieursbureau dat zich richt op de bouw- en civiele sector. Ingenieursbureaus zijn er in allerlei soorten en Maters en de Koning is een klein, maar groeiend bureau met veel ambitie.