Bricsnet
Image default
Bedrijven

Bedrijfskleding laten bedrukken? Hier moet u op letten!

Bedrijfskleding is voor het imago van je bedrijf. Het zorgt niet alleen voor herkenbaarheid, maar ook voor professionaliteit en uniformiteit. Ben je van plan om bedrijfskleding te laten bedrukken, dan zijn er aantal zaken waarop je moet letten. Dit om ervoor te zorgen dat de kleding de gewenste uitstraling heeft en comfortabel is om te dragen.

Kies de juiste kleding

Voordat je bedrijfskleding laat bedrukken, is het belangrijk om na te denken over het type kleding dat je wilt gebruiken. Kies voor kleding die past bij het imago van het bedrijf en die voor de medewerkers comfortabel zit. In dit kader kun je bijvoorbeeld denken aan stevige werkkleding met reflecterende strepen, terwijl voor een horecazaak een nette blouse of polo meer geschikt is.

Kies de juiste kleuren

Naast het type kleding is het ook belangrijk om te kiezen voor de juiste kleur. Kies voor kleuren die passen bij de huisstijl van je bedrijf en de bedrijfsidealen perfect uitstralen. Over het algemeen worden neutrale kleuren zoals zwart, wit, grijs en blauw veel gebruikt voor bedrijfskleding. Het type kleur die je kiest, hangt ook af van de kleur van je bedrukking.

Kies de juiste bedrukkingstechniek

Bedrijfskleding laten bedrukken kan op verschillende manieren gebeuren, zoals zeefdruk, transferdruk en borduren. Welke techniek gehanteerd moet worden, hangt van de kleding en het ontwerp. Zo wordt zeefdruk toegepast als het gaat om grotere oplages en heldere kleuren. Aan de andere kant zorgt borduren voor een luxe uitstraling.

Kies het juiste formaat en plaats van de bedrukking

Bij bedrijfskleding laten bedrukken moet je ook aandacht schenken aan het formaat. Kies voor een formaat dat goed past bij de kleding. Let wel dat het niet te groot of te klein is. De plaats van de bedrukking kan ook invloed hebben op de uitstraling. Zo is een klein logo op de borst gangbaar, terwijl een groot logo op de rug meteen opvalt.

Let op de kwaliteit van de kleding en de bedrukking

Bij het laten bedrukken van bedrijfskleding is het belangrijk om te kiezen voor kleding van die vervaardigd zijn van stevig materiaal. De kleding moet daarnaast ook comfortabel zijn om te dragen, maar ook lang meegaan en intact blijven na het wassen. Verder is het belangrijk om te kiezen voor een bedrukking die niet snel wegvaagt..

Bedrukken bij een shop

Bedrijfskleding kun je bij verschillende bedrijven laten bedrukken. Een van de bedrijven is Hurricane. Bij Hurricane kun je je bedrijfskleding op een professionele manier laten bedrukken. Je kunt vandaag een bezoek aan hun website brengen om te kunnen zien wat er allemaal voor jou gedaan kan worden.