Bricsnet
Image default
Zakelijk

Geef jouw klus uit handen

Ben jij ook zo een klusser die graag alles zelf wilt doen? Maanden van tevoren alles op papier uitwerken. Speciaal een week vrij nemen om deze klus uit te kunnen voeren en dan op het laatst alles weer verder vooruitschuiven, omdat je er toch geen zin in hebt om het aan te pakken. Heel herkenbaar en veel mensen hebben hier last van. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk geregeld kan worden? Je zet gewoon een opdracht op Hesko, met de vraag “Timmerman gezocht”. Hierbij geef je aan wat er precies gedaan moet worden en het is wachten tot een geschikte kandidaat zich aanmeldt. 

Bekijk deze website 

Voor zowel opdrachtgevers, maar zeker voor zzp’ers is Hesko interessant. Deze doelgroepen hebben de afgelopen jaren best wel veel te verduren gehad. Door de crisis die we allemaal hebben moeten doorstaan, zijn veel mensen voor zichzelf gaan werken. Niet echt een eerste keuze geweest, maar om het hoofd boven water te houden hadden zij geen andere optie. Vooral de zzp’ers hebben een flinke klap gehad. Gelukkig gaat het nu weer de goede kant op. Samen met Hesko zijn zij erin geslaagd om weer adressen te krijgen om te klussen. Door goede bemiddeling krijgt deze groep weer genoeg opdrachten.  

Ben jij op zoek naar een goede timmerman, metselaar of wat dan ook, Hesko kan hierbij bemiddelen. Vul het formulier op de website in Hesko gaat ervoor zorgen dat er een goede match gevonden gaat worden. 

https://hesko.nl/opdrachtgevers/alle-zzpers/zzpers-per-vakgebied/timmerman/