Bricsnet
Image default
Gezondheid

Speciaal dieet door de sportdiëtist in Leiden

De sportdiëtist in Leiden specialiseert zich vooral op sporters die een speciaal dieet willen volgen om hun sportprestaties te verbeteren. Als je een fanatieke sporter bent dan weet je wel dat het ook erg belangrijk is om naast de sport die je beoefent op een juiste manier te eten. Maar wat je precies moet eten en wanneer is toch vaak maar een raadsel. Je kunt natuurlijk zelf aan de slaggaan met een planning van je voeding en als je je hier goed bij voelt is er niets mis mee, maar om je prestaties ten behoeve van het sporten nog meer te verbeteren kan je eens samen met de sportdiëtist in Leiden kijken naar een goed plan waar jij je aan kunt houden. 

Gezond en energie

Niet alleen voor sporters is natuurlijk een gezonde voeding belangrijk, maar het is wel een vak apart wat de sportdiëtist in Leiden uitvoert. Samen met jou zal de sportdiëtist in Leiden de uitdaging aangaan en ervoor zorgen dat jij het beste in je vel komt te zitten en daarbij goed kunt sporten en een gezond leven lijdt. Eerst zal je aan de hand van een kennismaking met de sportdiëtist in Leiden kijken naar hetgeen wat jij nu doet op het gebied van voeding en natuurlijk oom op het gebied van sporten. Waar haal jij je energie uit en op welke tijden doe jij meestal aan het sporten? Door middel van deze informatie kan de sportdiëtist in Leiden een inschatting maken in het aantal kcal je moet eten en wanneer dit het beste voor jou is. 

Schema

Er wordt door de sportdiëtist in Leiden een geheel passend schema gemaakt waar jij je aan moet houden om de beste prestaties te krijgen. Er wordt gekeken naar je spiermassa, je vetpercentage en je gewicht. Hiermee kan worden bepaald welke voedingsstoffen jij nodig hebt om veel energie te hebben en niet direct aan te komen. Het vermijden van te veel suikers is goed, maar voor een sporter kan het soms goed zijn om suikers tot zich te nemen voor wat extra energie.Gerelateerde artikelen

Een betere gezondheid met de diëtist in Vlaardingen

Een diëtist in Enschede weet meer over eten

Coach in Zwolle voor jouw gezondheid