Bricsnet
Image default
Hobby en vrije tijd

Soorten e-liquids

Je hoort steeds meer over e-smokers en ziet ze ook steeds vaker in het dagelijks leven. Dit alternatief van de klassieke sigaret heeft minder schadelijke stoffen, zorgt voor minder kans op nare bijwerkingen (zoals kanker). De gemiddelde e-smoker heeft veel keuze op het gebied van soorten e-lquids. De keuze is zelfs zo groot dat veel gebruikers niet meer weten welke e-liquid zij moeten kiezen en wat het beste bij hem of haar past. Deze blog gaat je meer informatie geven over Hangsen e-liquids, een van de bekendste e-liquids die verkrijgbaar is.

Wat is hangsen e-liquid?

sinds 2009 is hangsen e-liquids actief in de e-liquid branche als vloeistof en verdampingsmiddel voor e-sigaretten en e-smokers. Sindsdien is Hangsen e-liquids uitgegroeid tot het grootste e-liquid merk ter wereld. Hangsen e-liquids ondescheidt zich door het uitgebreide assortiment aan smaken en soorten e-liquids die het aanbiedt. Hierdoor is hangsen zowel te gebruiken voor de beginnende als ervaren damper.

Welke soorten e-liquids zijn er?

De e-liquid markt is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Veel nieuwe merken zijn op de markt gekomen waardoor het aanbod enorm gegroeid is. Toch is op dit moment nog steeds Hangsen de aboslute koning onder de e-liquids en bezitten zij het hoogste marktaandeel in aanbieders van verschillende e-liquids. Buiten hangsen zijn er nog een aantal andere grote aanbieders die actief zijn op deze markt. Voorbeelden hiervan zijn: Millers, Vampire vape en Dragon vape. Millers en Dragon vape zijn beide van Nederlandse afkomst en staan net zoals Hangsen bekend om hun uitgebreide assortiment smaken. Ze onderscheiden zich van Hangsen door nog fantasievollere smaken te bieden aan hun gebruikers.

Waar kan ik hangsen e-liquid kopen?

E-liquid kun je kopen op verschillende soorten plekken. Zo zijn er veel offline en online winkels die zich specialiseren in de verkoop van deze e-liquids en bieden een groot en uitgebreid assortiment aan per merk e-liquid. Een van deze aanbieders is Wizzits e-lquids. Zij focussen zich volledig op de e-liquid markt en alle benodigde accesoires eromheen. 

https://wizzits.com/e-liquid/hangsen/