Bricsnet
Image default
Hobby en vrije tijd

3 Trends in saunahanddoeken

1: Bruine saunahanddoeken met een houtschijven bies

Deze saunahanddoek is erg populair. De handdoek is bruin van kleur, een soort bruin dat aan hout doet denken. Het ontwerp is waarschijnlijk zo populair omdat de bruine neutrale kleur erg past bij de sfeer die bij een sauna hoort. Het is natuurlijk ook mogelijk om de handdoek te gebruiken voor andere gelegenheden dan de sauna. Op het strand zal deze saunahanddoek erg opgaan in de kleur van het zand. Vanzelfsprekend is de handdoek is allerlei verschillende maten te verkrijgen. Verder zijn de handdoeken wasbaar en kunnen ze in de droger. Bekijk deze sauna handdoek.

2: Sauna handdoek zwart honingraat winter

Deze saunahanddoek is aan de randen wat minder neutraal van kleur. Echter is de handdoek wel overwegend zwart. Deze neutrale kleur blijft de voorkeur hebben bij veel mensen. Het valt niet te veel op. Toch zijn de randen van de handdoek zoals gezegd wat opvallender. De randen bevatten oranje, gele en paarse stipjes. Dit zorgt voor een leuk contrast met het wat saai uitziende zwart. Door de randen valt de handdoek toch nog een beetje op ten opzichte van die van anderen. Hierdoor zal men ‘m niet snel verwisselen met andermans handdoek. Ook deze saunahanddoeken zijn gelukkig gewoon wasbaar en kunnen in de droger.

3: Sauna handdoek zwart houtschijven

Deze saunahanddoek is eigenlijk een beetje een combinatie tussen de twee handdoeken die hiervoor zijn beschreven. Het midden, en overgrote deel is immers zwart van kleur, zoals de zwarte handdoek honingraat winter. De randen zijn juist weer bruin/houtkleurig. Dit stemt overeen met de bruine saunahanddoeken met een houtschijven bies. De randen hebben kleine ronde patroontjes in de kleur van hout. Vandaar de naam houtschijven. Door de opvallende rand is het ook makkelijk om deze handdoek te herkennen in de sauna. Het gebeurt nog wel eens dat mensen per ongeluk elkaars handdoeken gebruiken omdat ze zo erg op elkaar lijken. Dat zal met deze, en de twee voorgaande handdoeken niet snel gebeuren. Een unieke blies is waar consumenten erg naar op zoek zijn. Mensen willen hun saunahanddoek graag herkennen. Het is dan ook geen toeval dat de drie beschreven handdoeken zo populair zijn.

U kunt bij ons ook een sauna badjas kopen.

Gerelateerde artikelen

Eindhoven de stad van Philips en het licht. Wat maakt deze stad zo leuk? Wat is er te beleven?

Soorten e-liquids

Leuke dingen om te doen op een eiland