Op zoek naar een specialist in beveiliging en elektrotechniek?

Bricsnet

Kijk jij ook wel eens naar spannende actiefilms over inbraken en diefstal? Verbaas jij je er dan ook over dat inbrekers het beveiligingssysteem weten te omzeilen en iets te kunnen stelen? De inbrekers wringen zich in ingewikkelde bochten en maken behendige bewegingen om onder de laserstralen limbo te dansen. Hoewel het er natuurlijk gaaf uitziet, zal dit in werkelijkheid nog veel geheimzinniger moeten verlopen. Het is voor die inbrekers namelijk nog een mooie bijkomstigheid dat de laserstralen zichtbaar zijn. De beveiligingssystemen van Groenewegen Delft daarentegen beschikken over detectoren, waar de inbreker zich weinig van bewust zal zijn. Zodra een onbekende beweging gesignaleerd wordt door de detector, zal het alarm afgaan en is de inbreker betrapt. Dat klinkt ineens een stuk ingewikkelder, niet?

Groenewegen Delft is dé beveiligingsspecialist, die er alles aan zal doen om inbrekers buiten te houden. Het geavanceerde inbraakalarm beschikt over hitte-, gas- en bewegingsdetectoren, zodat je niet alleen gealarmeerd zal worden in geval van inbraak of diefstal, maar ook in gevaarlijke situaties als brand en vergassing. Wanneer je dus een keer vergeet het gasfornuis goed dicht te draaien, zal het alarm afgaan. Naast beveiligingsspecialist hebben wij ook veel affiniteit met elektrotechniek. Beveiligd zijn tegen brand betekent niet alleen dat je beschikt over een geavanceerd beveiligingssysteem, maar ook dat de groepenkast onderhouden wordt. Wanneer de groepenkast niet meer voldoet aan de huidige normen en eisen, neemt de kans op gevaarlijke situaties met onomkeerbare gevolgen alleen maar toe. Groepenkast vervangen? Geen probleem, want Groenewegen Delft schiet graag te hulp. Door de specialistische kennis en ervaringen van Groenewegen Delft met beveiligingssystemen en elektrotechniek weten wij als geen ander hoe dit aangepakt moet worden.

Zou jij ook graag voorzien worden van een optimaal beveiligingssysteem of twijfel je aan de kwaliteit van de groepenkast? Laat je huis inspecteren door Groenewegen Delft. Wij zoeken graag mee naar oplossingen.

https://groenewegendelft.nl/

Related posts