Bricsnet
Image default
Auto's en Motoren

Gegarandeerd slagen bij 123 Theorie!

Je autotheorie in 1 dag op zak hebben. Wie wil dat nu niet? Aanmelden kun je 24/7 online doen. De theoriecursussen worden gegeven in de volgende plaatsen: Zwolle, Utrecht, Rijswijk/Den Haag, Rotterdam/Barendrecht, Goes, Enschede, Eindhoven, Deventer, Breda, Arnhem en Amsterdam. Als je klikt op ‘inschrijven’ kun je uit deze locaties kiezen. Vervolgens vul je diverse gegevens in: voornaam, achternaam, geboortedatum, email, BSN, je adresgegevens, telefoonnummer en overige gegevens. Alles genoteerd? Klik dan op het gele blokje met inschrijven en je krijgt direct een bevestiging van je deelname.

Nu voor 99 Euro!

Op dit moment bedragen de kosten van de 123 Theorie-cursus €99. Dit is een totaalbedrag, dus inclusief de lessen, een lunch, vervoer naar het CBR en de examenreservering bij het CBR. Het examen zelf moet je betalen als je bij het CBR bent en dit kost momenteel €33. Deze prijzen kunnen veranderen. Je kunt een en ander online checken.

Locaties door heel NL

Een snelle, betaalbare en bovenal goede theoriecursus in Den Haag, die volg je bij 123 Theorie. Sinds kort is er een proef gaande met twee extra examenvragen. We lichtten hierbij toe waarom dat is. De extra vragen gelden zowel voor het auto-, het motor- als het bromfietsexamen. De vragen tellen niet mee! Van te voren weet je niet welke vragen de testvragen zijn, want ze hebben geen vast nummer of een vaste plek. De testvragen lijken op de echte vragen. Met de proef wil het CBR onderzoeken welke vragen goede examenvragen zijn. Als het bruikbare vragen blijken te zijn, gaan ze uiteindelijk in de toekomst wel meetellen.

Vragen die vaak als moeilijk worden ervaren gaan over voorsorteren, de toestand van een auto en de plaats op de weg. En dit geldt ook voor vragen over lampen van een auto. Examenkandidaten vinden vragen over de toestand van de bestuurder (denk aan onderwerpen als vermoeidheid, het gebruik van alcohol en verdovende middelen) vaak makkelijk te beantwoorden. Bij dit soort vragen komen logisch nadenken en algemene ontwikkeling om de hoek kijken.

 

 

https://www.123-theorie.nl/