Bricsnet
Image default
Woning en Tuin

WC ontstoppen Maastricht: een klus voor een specialist

WC ontstoppen Maastricht is bij uitstek een klus voor de plaatselijke specialist. Ontstoppingsdienst Maastricht kent de verschillende leidingen en structuren die door de stad heen lopen. Dat maakt het gemakkelijk om de beste oplossing voor een rioolprobleem te bewerkstelligen. Graag vertellen wij je enkele van onze tips om een verstopte wc zelf op te lossen. Dit zijn onze vijf tips:

  • Dek de vloer rondom het toilet goed af.

  • Trek handschoenen aan wanneer je aan de slag gaat.

  • Probeer met afwasmiddel en heet water (geen kokend heet) uit een emmer de verstopping wel te ‘gooien’.

  • Je kunt het ook met een plopper proberen: beweeg heen en weer en laat het water het werk doen om de verstopping te verwijderen.

  • Wanneer dit geen resultaat biedt kun je het eventueel verhelpen met een ontstoppingsveer.

Extra tip wc ontstoppen Maastricht

De laatste tip is er een die wij niet zomaar iedereen aanraden. Het behandelen van een rioolprobleem met een veer vergt enige handigheid. Een ontstoppingsveer is een dunne ijzeren veer die redelijk buigbaar is. Daardoor kan het goed functioneren in smalle ruimtes en door bochten. Soms moet je wat duwen, trekken en draaien om goed door een bocht en verstopping te komen. Maar let op, teveel kracht en je hebt een nieuwe verstopping in je rioolbuis. Ondanks het ijzer kan een veer snel afbreken. Ook kun je dankzij een veer een verstopping verder het riool in duwen: met een verstopping in de hoofdleiding tot gevolg.

Ben je niet zeker van het aanpakken van je rioolprobleem met een ontstoppingsveer? Schakel dan de lokale ontstoppingsdienst in. Een wc ontstoppen Maastricht is een fluitje van een cent voor een expert in het riool. Je kunt deze ontstoppingsdienst laat in de avond, en zelfs ‘s nachts, telefonisch bereiken. Heeft een rioolprobleem met spoed een oplossing nodig? Dan kun je al binnen een uur een vakman ontvangen.

 

https://www.ontstoppingsdienst-maastricht.nl/