Bricsnet
Image default
Auto's en Motoren

Wat je moet weten als je een Ford Transit wilt gaan leasen

Een bedrijfsauto leasen is tegenwoordig heel populair. Steeds meer bedrijven kiezen voor deze mogelijkheid. Zowel grote bedrijven met een groot wagenpark als een kleine ondernemer die met zijn bedrijfsauto zelf op pad gaat. De Ford Transit Connect lease is daarbij erg populair. Dit is namelijk een heel fijne en betrouwbare auto die voor vele branches en ondernemingen uitstekend voldoet. De royale laadruimte maakt het mogelijk om machines, onderdelen en materialen handig mee te nemen zodat je eenmaal op de plaats van bestemming meteen aan de slag kunt. Maar ook als je bij voorbeeld pakketten wilt bezorgen is het een prima auto.

Leasen is vaak de allerbeste keuze bij zakelijk auto leasen 

Een bedrijfsauto in eigendom kan handig zijn, maar het brengt ook wel flinke kosten met zich mee. Als de auto ouder wordt en meer onderhoud nodig heeft bij voorbeeld. Veel ondernemers reserveren niet voor de aanschaf van een nieuwe auto en dan is daar dus ook geen geld voor. Als je kiest voor operational lease dan maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Je betaalt een vast bedrag per maand en je hoeft niet ook nog eens te reserveren. Als het contract is afgelopen dan kun je een nieuwe Ford bedrijfswagen uitzoeken en een nieuw contract aan gaan voor de door jou gewenste periode.

Zonder zorgen achter het stuur

Als je besluit om je nieuwe bedrijfsauto te gaan leasen dan zit je zonder zorgen achter het stuur. Want je hebt alleen de leaseprijs en de brandstof als vaste kostenposten. Als de auto onderhoud nodig heeft dan breng je hem naar de garage en de rekening gaat naar de leasemaatschappij. Dat zelfde geldt voor noodzakelijke reparaties of het vervangen van onderdelen. Dank zij de allrisk verzekering is ook de meeste schade gedekt.

https://www.autoleasecentrale.nl/