Bricsnet
Image default
Auto's en Motoren

VW onderdelen bestel je online bij Paruzzi

Voor de Kever motor zijn allerhande parts te bestellen bij Paruzzi. Onder andere cilinderkoppen, lagers en zuigers. Ga je een reparatie uitvoeren aan de motor, maak dan gebruik van het technisch advies dat onze experts kunnen geven. Online vind je veel info, tips, beschrijvingen et cetera.

Revisie motor

Sinds 1998 maakt Paruzzi in eigen beheer VW motors. Deze gereviseerde modellen voldoen aan alle kwaliteitseisen. Je krijgt er twee jaar garantie op. Je kunt ook kiezen voor een getunede motor. Deze hebben een grotere cilindercapaciteit en dus meer vermogen. We leveren ze in 1775cc en 1641cc. Misschien heb jij als echte VW-fan specifieke wensen. Laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor dat jij een VW Kever motor op maat krijgt. Als je klikt op ‘contact’ verschijnt er een formulier waarop je je ideeën kenbaar kunt maken. We horen graag van je!

Accessoires voor je VW

Bij Kever accessoires kun je denken aan een ruitensproeier ombouw set, een heldere richting aangever lens voor de voorzijde, een deurvanger pin bevestingsbeugel voor de rechterkant en een pitmanarm van chroom. Maar ook een gaskabel binnenkabel voor wagens met handgeschakelde versnellingsbak en een afdichtring tussen koppelstuk en uitlaatpijp of demper.
 

Het zijn items die je vaak niet meer bij de dealer treft. Heb je al kennisgemaakt met het Paruzzi Magazine? Het verschijnt regelmatig, is gratis voor iedereen met een Paruzzi account en voor Paruzzi Nieuwsbrief abonnees. Een account aanmaken en je inschrijven voor de nieuwsbrief kun je 24/7 online doen. Het magazine is online te lezen op computer, laptop, tablet en smartphone. Downloaden als een PDF en printen is ook mogelijk.

https://www.paruzzi.com/