Bricsnet
Image default
Auto's en Motoren

Een goede 2e hands auto kopen in Arnhem

Wanneer u op zoek bent naar occasions Arnhem dan bent u bij garage Saab aan het goede adres. Als vakgarage en sinds 1950 erkend Bovag bedrijf levert garage Saab Arnhem altijd de beste service. Ook is het aanbod van tweedehands auto’s in Arnhem divers maar altijd gericht op betrouwbare merken en modellen waarvan de historie bekend is. Een goede occasion koop je dus bij Garage Saab Arnhem en bovendien heeft u dan direct de beste service voor onderhoud en of APK keuring. Bij elke auto zal er een geldige APK worden geleverd en is de distributiering gecontroleerd. Ook is er volledig inzage in het onderhoud en zal er een technisch rapport aanwezig zijn van het voertuig. Alles om een goede tweedehands auto te leveren aan onze klanten.

Zekerheden bij de aanschaf van een occasion

Natuurlijk wilt u als koper zoveel mogelijk zekerheden bij de aanschaf van een tweedehands auto. Naast de complete historie van de auto wilt u eventuele gebreken natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Speciaal voor de klanten van garage Saab Arnhem zijn er twee soorten van garantie. Ten eerste de BOVAG garantie die 6 maanden garantie biedt op onderdelen en arbeidsloon. Dit is handig voor als u in de buurt woont. Wanneer u niet in de buurt woont kunt u kiezen voor de Autotrust garantie van 6 tot 24 maanden op eveneens onderdelen als het arbeidsloon bij reparaties. Uw lokale BOVAG garage zal u hierbij ondersteunen.

Financiering en of verzekering

Natuurlijk willen wij onze klanten ook de mogelijkheid bieden om een occasion te financieren, leasen en te verzekeren. Wij werken hiervoor samen met DTC die al 10 jaar een specialist is op het gebied van financieren. U ontvangt snel een aanbieding op maat en wanneer u akkoord geeft en de voorwaarden van de financiering zijn akkoord bevonden is de koopovereenkomst snel gerealiseerd. Handig wanneer u snel en veilig een occasion in Arnhem wilt kopen.

http://www.saab-arnhem.nl/