Relaxt slagen voor je auto theorie

Bricsnet

De theoriecursus in Amsterdam van 123 Theorie wordt gegeven op de volgende locatie: Mercatorplein 19, 1057 BZ Amsterdam. Als jij interesse hebt, kun je je online opgeven. Dat doe je door op een van de opgesomde cursusdata te klikken, je gegevens in te vullen en vervolgens te vesturen. Zit er een dag tussen die jou goed uitkom? Ons advies is om niet te lang te wachten met inschrijven, want het stroomt snel vol. De reden daarvoor is dat de auto theorie cursussen van 123 Theorie enorm populair zijn.

Er zijn namelijk een aantal aangename verschillen met reguliere opleidingen. Allereerst duurt de cursus inclusief examen slechts 1 dag. Daarnaast hoef je niet thuis te studeren en ook geen duur studiemateriaal aan te schaffen. Door de compactheid en doelmatigheid slagen vrijwel alle deelnemers. En dat is zeker ook een pluspunt te noemen. Voor meer info, kun je ons bereiken via Whatsapp -0629 99 99 62-, telefonisch -085 060 1230- en per mail -info @ 123-theorie.nl-.

Diverse locaties in NL

Iedereen die een betrouwbaar adres zoekt voor auto theorielessen in Eindhoven, kan zich melden bij 123 Theorie. Bij ons kun je in 1 dag je theorie papiertje halen voor maar €99,00. Dit bedrag is inclusief een heerlijke lunch en het vervoer naar de examenlocatie. De kosten voor het examen zelf zijn niet inbegrepen. 

We merken dat veel jongeren die overwegen zich op te geven, dezelfde vragen hebben. Daarom hebben we online een overzicht gemaakt van veel gestelde vragen. Punten die aan bod komen zijn:

-Ben ik ook welkom als ik ADHD of dyslexie heb? -Bij de gedachte aan het examen word ik al nerveus, kunnen jullie advies geven? -Als ik eenmaal geslaagd ben, hoe lang is het theoriecertificaat dan geldig? -Ik wil snel de cursus volgen en examen doen, maar mijn ID-kaart is niet meer geldig. Is dat een probleem? -Welke dagen worden de examens afgenomen? -Als ik zak, wat gebeurt er dan?

Bekijk onze site om antwoord te vinden:

https://www.123-theorie.nl/

Related posts