Kantoorruimte in Didam

Bricsnet

Van kantoorruimte naar een fullservice flexibele werkplek

Wanneer u in Didam op zoek bent naar kantoorruimte Didam dan bent u ook bij Franklin aan het juiste adres. Franklin business center is gevestigd in de regio van Didam maar adverteren bewust ook voor de regio Didam aangezien een geschikte werkplek vinden in de regio de Liemers best een moeilijke zaak is. Franklin is juist als professionele kantoorverzamelgebouw opgezet en je vindt hier zeker de beste werkplek in de regio. Waar je als startende ondernemer weet dat het belangrijk is om je potentiele klanten in een professionele omgeving te mogen ontvangen zijn de faciliteiten zelf ook bepalend. Veel kantoorgebouwen zijn hier niet op ingesteld. Of je huurt een werkplek die je in een kantoortuin moet delen met vele mede huurders wat vaak rommelig en storend werkt. Je kunt je moeilijk concentreren en bent steeds afgeleid.

 

Groei me je kantoorruimte mee

Wanneer je als bedrijf groeit is het belangrijk dat je een kantooromgeving hebt gevonden waar deze groei ook mogelijk is. Bij Franklin kun je daarom verschillende oppervlakte aan kantoorunits vinden die zijn ingericht om deze groei te realiseren. Natuurlijk zijn er grenzen en wordt het individueel huren van een object op een bepaald moment ook interessant. Maar zeker voor bedrijven die tot 10 man aan personeel willen groeien is Franklin een uitermate geschikte locatie.

 

Alle faciliteiten voor succes aanwezig

Bij Franklin Business Center zitten veel bedrijven die groei doormaken en hierdoor een optimale kantooromgeving nodig hebben. Wat juist kenmerkend is aan Franklin is professioneel en servicegericht. Ruime parkeermogelijkheden en uitstekende bereikbaarheid zijn direct de eerste pluspunten waar uw klanten mee te maken krijgen. Dan de uitstraling van een professioneel en moderne kantooromgeving waar u gasten in een centrale spreekzaal kunt ontvangen met een heerlijke koffie van de zaak. Een uitstekende infrastructuur voor telefonie en internet die voor iedere huurder wordt ingericht. Centrale post verwerking en om de andere dag alle kantoorunits schoongemaakt zorgt ervoor dat het gehele pand er netjes blijft uitzien. Neem gerust eens een kijkje bij Franklin.

Related posts