Bricsnet
Image default
Bedrijven

Woodies schroeven kopen? Dat doet u bij BNV tools!

Bent u op zoek naar goedkope en professionele torx schroeven? Koop dan Woodies houtschroeven. Deze A-kwaliteit schroeven zijn van zeer goede kwaliteit en scherp geprijsd. Wij hebben een groot assortiment op voorraad en ze worden ook snel geleverd.

Woodies schroeven hebben meerdere voordelen. Onder andere het feit dat de Woodies hebben een speciale punt waardoor ze sneller in het hout “grijpen”, freesribben onder de kop zorgen ervoor dat de schroeven beter in het hout verzinken en schachtribben laten de schroeven gemakkelijker in het hout draaien, hetgeen scheuren van het hout voorkomt. Voorboren is in de meeste houtsoorten dan ook overbodig. De schroeven zijn voorzien van een extra diepe torx-indruk. In iedere doos wordt bovendien een gratis schroefbit meegeleverd, dus niet meer zoeken naar de juiste bit.

Wij hebben veel meer in het assortiment dan alleen schroeven. Bent u opzoek naar bijvoorbeeld balkdragers? Dat hebben we ook namelijk! Alles om uw klus goed te laten verlopen. Om te zorgen dat de balkdrager een lange levensduur heeft en dat uw balkenconstructie niet snel uit elkaar valt is het materiaal van de balkdrager van belang. De balkdragers van BNV zijn gemaakt van sendzimir verzinkt staal.

Als u op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, heeft u het morgen al in huis! En daar bovenop bieden wij GRATIS levering vanaf € 50,- binnen Nederland en vanaf € 75,- naar België.

U kunt bij BNV bestellen voor zowel bedrijf én particulier. Om de bestelling goed te laten verlopen kunt u veilig betalen met iDeal, Creditcard of door middel van een overschrijving. Achteraf betalen met AfterPay is ook mogelijk.

Bekijk ons uitgebreid assortiment Woodies Ultimate schroeven, IJzerwaren van GB, Kitten en Lijmen van Zwaluw, Gereedschappen van Super Prof of vele soorten Folies en Tapes van Kip.

Heeft u suggesties voor artikelen die u niet in onze shop vindt dan horen wij dit graag van u.

https://www.bnvtools.nl/