Bricsnet
Image default
Bedrijven

Verkoop je vordering nu snel en gemakkelijk online

Vorderingen verkopen kan zowel als particulier als bedrijf

Heeft u vorderingen die u wilt verkopen? Dit kan bij verkoop je vorderingen zowel als particulier als bedrijf. Dit betekent dat u zelf geen tijd hoeft te besteden aan een schuldeider en het vermindert of zorgt er zelf voor dat u helemaal geen risico’s meer oploopt. Uw vorderingen kunt u verkopen aan bijvoorbeeld een incassobureau of een ervaren organisatie. Medewerkers van verkoop je vorderingen helpen hier graag mee. U kunt alvorens even een kijkje nemen op de website of mailen en/of bellen.

Verkoop je vorderingen en verlaag uw risico en kosten

Je hebt een vordering op een bedrijf of een persoon. Dit kan een vonnis, factuur, lening, huurvordering of misschien wel een hele portefeuille zijn. Je hebt nu geld uitstaan bij derden terwijl je er eigenlijk over wilt beschikken. Je hebt nu twee opties. Wachten op je geld of je vordering verkopen. Verkopen van je vordering is een heel goed alternatief. Beter dan wachten en onzekerheid. Het zorgt voor een beperking van risico en kosten. Daarnaast kun je weer beschikken over een gedeelte van het geld. Biedt vandaag nog je vorderingen aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel. En ben je akkoord, dan heb je het geld binnen een paar dagen op je rekening. Verkopen van je vordering, slaapt wel zo prettig. Vordering verkoop particulier.

Maak gauw een afspraak!

Er zijn verschillende redenen waarom je de vorderingen zou willen verkopen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u te maken heeft met een klant waarbij u niet binnen de vastgestelde tijd het geld van ontvangt, terwijl u wel het product of de dienst heeft uitgezonden en u wilt investeren in de organisatie. Bel ons daarom snel, zodat wij uw lasten en risico’s verlagen.