Bricsnet
Image default
Beauty en verzorging

Wat is TKTX tattoo crème?

Als je een tattoo of laserbehandeling gaat nemen kun je bepaalde crèmes of zalven gebruiken om de huid te verdoven. Er zijn verschillende merken met verschillende verdovingswerkingen. TKTX is één van deze merken en heeft een goede reputatie op het gebied van tattoo verdoving. Het product wordt veel gebruikt door tattoo artistes en wordt beschouwd als één van de beste tattoo crèmes op de markt.

Wat is TKTX crème?

TKTX tattoo crème is een sterke verdovende crème die ervoor zorgt dat je tattoo minder pijnlijk aanvoelt. Het werkt door de pijngevoelige receptoren in de huid te blokkeren, waardoor je tattoo ervaring veel aangenamer wordt. De meeste mensen die TKTX tattoo crème gebruiken, merken een grote verbetering in hun tattoo ervaring.

Als je overweegt om TKTX tattoo crème te gebruiken tijdens je tattoo sessie, is het belangrijk om te weten hoe je het moet gebruiken. TKTX tattoo crème moet ongeveer een uur voor je tattoo sessie op de huid aangebracht worden. Dit kan met een kwast of vinger aangebracht worden, maar zorg ervoor dat de crème goed verdeeld is over de tattoo zone. Voor optimaal resultaat, bedek de tattoo zone met een pleister na het aanbrengen van de TKTX tattoo crème.

Laat de TKTX tattoo crème ongeveer een uur intrekken voordat je tattoo sessie begint. Dit geeft de crème de tijd om optimaal te werken en ervoor te zorgen dat je tattoo zo pijnloos mogelijk is. Nadat je tattoo is voltooid, kan de crème met lauwwarm water en zeep afgewassen worden.

Gebruik TKTX tattoo crème niet als je allergisch bent voor lidocaïne of tetracaine. Ook moet je ervoor zorgen dat de TKTX tattoo crème niet in contact komt met je ogen of mond. In sommige gevallen kan TKTX tattoo crème een allergische reactie veroorzaken, dus stop met het gebruik van de crème als je huidirritatie of uitslag ervaart.

Als je op zoek bent naar een sterke tattoo verdovende crème, is TKTX tattoo crème zeker een goede optie.