Bricsnet
Image default
Beauty en verzorging

Trouwringen, exclusief

Jullie zijn op zoek naar exclusieve trouwringen maar weten nog niet precies in welke stijl. Kijk dan eens op de site van Bijzondere Trouwringen. De website staat vol met foto’s en beschrijvingen van unieke trouwringen gemaakt van de meest uiteenlopende materialen: fair gold, goud, palladium, platina, edelstaal, titanium en zirkonium.

Een kleine toelichting op het eerstgenoemde. Met fair gold wordt groen goud oftewel verantwoord goud bedoeld. Alle goud dat gebruikt wordt voor de sieraden van Bijzondere Trouwringen is gerecycled. Het is omgesmolten goud dat afkomstig is van oude sieraden. De herkomst is duidelijk, de natuur wordt niet extra belast en er worden geen mensenrechten geschonden.

Hebben jullie zelf gouden sieraden liggen die jullie niet meer dragen en die omgevormd mogen worden tot trouwringen? Neem ze mee als jullie een bezoekje brengen aan Bijzondere Trouwringen. Sommige mensen hebben een voorkeur voor onlangs gedolven goud. In dat geval kiest Bijzondere Trouwringen voor Fairtrade Fairmind goud uit Zuid-Afrika. Het delvingproces gebeurt daar op een duurzame manier en de mijnwerkers krijgen eerlijke prijzen voor het goud.

Wisten jullie dat goud altijd een legering is van meerdere edelmetalen? Puur goud is te zacht om sieraden van te maken. Het goud wordt gemengd om het harder te maken. Kijk je naar de collectie trouwringen in goud van Bijzondere Trouwringen, dan valt op dat er veel variatie is. Alleen al de kleur. Jullie kunnen kiezen voor het bekende geelgoud. Andere opties zijn witgoud en roodgoud. Zowel roodgoud als geelgoud zijn combinaties van goud, koper en zilver. Roodgoud bevat verhoudingsgewijs meer koper en geelgoud meer zilver. Witgoud bestaat uit goud, koper, zilver en nikkel of palladium

Goud is geliefd vanwege de glans en ook omdat het zo sterk is. In de meeste gevallen worden sieraden gemaakt van 14 karaat goud. Bij Bijzondere Trouwringen kunnen jullie ook aangeven dat jullie trouwringen van 18 karaat prefereren. We hebben het dan over exclusieve, zuivere ringen van 75% goud met een verfijnde gloed.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl