Bricsnet
Image default
Bedrijven

OneKappers moet je zijn!

Bent u op zoek naar en nieuwe kapper in omstreken Delft? Een kapper die uw wensen respecteert en die daarnaartoe streeft? Een kapper met hoge mate aan kwaliteit, en met de beste van de beste stylisten in dienst. Waarbij u dus gegarandeerd uw ideale kapsel geknipt krijgt? Dan raden wij u sterk Onekappers aan.  Van alle kappers in Delft, steekt Onekappers er bovenuit dankzij hun uitermate goede kwaliteit. Onekappers biedt top haarverzorging in Delft aan.

Onekappers in gevestigd in het centrum van Delft. Na een heerlijk dagje shoppen kunt u gerust een plekje nemen bij ons waarna wij u zullen verwennen met een heerlijk knipbeurt. Een perfecte manier om uw leuke shop dag te eindigen. U zult fris en fruitig thuis aankomen met uw gewenste kapsel. In een mooi, ruimtelijk pand in het centrum van het mooie Delft staan wij van dinsdag tot en met zaterdag met een echt dreamteam van topkappers klaar voor onze klanten.

Tijdens een van onze behandelingen zul je merken dat we ruim de tijd nemen om écht naar je haar te kijken en je te voorzien van een uitgebreid advies. Onekappers heeft de meest professionele stylisten aan het werk. Ze werken bijvoorbeeld met Kevin Murphy. Met een lange carrière in de mode, catwalk, editorial en film, is Kevin Murphy een van ’s werelds meest gerespecteerde en gevraagde haarstylisten. Vogue verklaarde dat Kevin Murphy degene is die de iconische ‘beach hair’-look heeft uitgevonden.

Naast geweldige stylisten maakt Onekappers ook gebruik van de beste haar producten om uw haar te geven wat het nodig heeft. Onder andere Moroccanoil. Moroccanoil is en blijft de leider van haarproducten verrijkt met de hoogte kwaliteit arganolie. Wat oorspronkelijk begon met de Moroccanoil Treatment, is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige verzorgings- en stylingslijn. Transformeer beschadigt haar naar glanzend en breng krullen weer tot leven.

https://www.onekappers.nl

Gerelateerde artikelen

Volgspot huren: waarom?

Oud speelgoed kan geld waard zijn

De self storage in Tilburg is onwijs handig in gebruik