Bricsnet
Image default
Beauty en verzorging

Zakelijke kleding voor heren bij Workwear24

Nette zakelijke kleding voor heren

In welk seizoen je ook werkzaam bent, goed en netjes voor de dag komen is natuurlijk altijd belangrijk als ondernemer of medewerker binnen een respectabele organisatie. Bij Workwear24 staat we het heel jaar door klaar voor ZZP’ers, MKB bedrijven en multinationals die waarde hechten aan een goed (werk)kledingpakket voor medewerkers. Van nette overhemden tot polo’s, werkshirts, jeans, werkbroeken en werkschoenen tot aan horeca kleding en kleding voor vissers, schilders, stukadoors en bouwpersoneel. In onze webshop vind je alles netjes gerangschikt per branche. Handig voor jou om direct te vinden wat je nodig hebt als professional.

Mooie kleding voor mannen in iedere kleur

Workwear24 kijkt natuurlijk ook naar de trends en biedt een geschikte outfit voor elk scenario. Van een zakelijk gesprek tot een borrel of een trendy sportieve look voor een installateur. We werken daarom ook met gerenommeerde merken zoals Harvest, Tricorp. Printer active wear en Haen. Wij krijgen ieder seizoen weer de nieuwe collecties binnen en we staan zelf altijd weer versteld hoe mooie deze kledingstukken zijn, die absoluut niet onderdoen ten opzichte van consumenten kleding.

Een goede eerste indruk is heel wat waard!

Men zegt niet onterecht dat een eerste indruk telt. En dat is ook vaak zo want wist je dat 93% van de eerste indruk bestaat uit kleding, verzorging, lichaamshouding en stem. Slechts 7% gaat over de inhoud. Een professioneel kledingpakket zegt dus heel wat en dat is niet alles. Het is een weerspiegeling van het bedrijf. Door het aanschaffen van zakelijke kleding voor heren investeer je in een stuk marketing en aanzicht van je onderneming. Naast een goede eerste indruk is het ook goed om personeel te instrueren over bepaalde kledingetiquette en gedragsregels die horen bij de functie.

Kleurgebruik heren werkkleding

Wat betreft kleurgebruik voor mannen gelden over het algemeen dezelfde regels als voor dames. Voor een serieuze uitstraling worden vooral kalme kleuren geadviseerd. Denk aan zwart, grijs, donkerblauw wit. Vooral blauw staat vaak synoniem voor betrouwbaarheid en rust. Wil je juist opvallen dan passen felle kleuren beter bij de uitstraling. Denk aan geel, rood of groen. Onze veiligheidskleding worden bijvoorbeeld vaak in oranje en fluor geel geleverd voorzien van reflectoren zodat ze overdag én in de avond goed zichtbaar zijn.

Handige tips voor zakelijke kleding voor heren

  • Houd bij het kopen van werkkleren rekening met je postuur. Ben je slank en lang, dan kun je bijvoorbeeld beter kiezen voor double breasted jasjes en jeans als broeken. Ben je wat meer gezet? Ga dan voor een vest of een mooi colbert.
  • Draag je graag overhemden op het werk, ga dan voor kwaliteit en kies een overhemd die niet opkruipt. Het staat heel slordig als je overhemd opeens uit je broek valt. Vraag de klantenservice van Workwear24 voor goed kledingadvies.
  • Voor een zakelijke look adviseren wij om behouden kleuren en patronen te gebruiken voor je das, kostuum of broek.

Voorschriften op de werkvloer

Tegenwoordig dienen werkgevers ook zicht te houden aan veiligheidsvoorschriften voor medewerkers. Dit geldt ook voor de kleding die medewerkers dragen. Gelukkig kun je bij Workwear24 terecht voor s1, s2 en s3 werkschoenen, speciale beschermende kleding tegen opspattende vloeistoffen, OK kleding met anti bacteriële werking of kleding dat een bepaalde waterdichtheid moet bevatten.

Zoek eenvoudig op onze webshop naar de juiste kledingstukken en filter op belangrijke veiligheidsvoorschriften. Twijfel je nog? Neem dan contact op via info@workwear24 of bel ons via 0546-601646.

https://www.werkkleding-workwear24.nl/