Bricsnet
Image default
Beauty en verzorging

Kleuranalyse; hoe heb ik dat ervaren?

Kleuranalyse; Welke voordelen heb ik ervaren?

Als je ergens in investeert, wil je natuurlijk ook mooie voordelen ervaren? Welke voordelen heb ik ervaren van de kleuranalyse die ik recentelijk heb laten doen? Laat ik voorop stellen dat ik voordat ik een kleuranalyse heb laten doen, een aantal problemen ervaarde. Hier kom ik later op terug. Nu naar de ‘benefits’;

  • Beter keuzes met kleding
  • Een efficiëntere garderobe
  • Minder budget kwijt
  • Zekerder tijdens het shoppen

 Welke problemen ervaarde ik?

De problemen die de kleuranalyse voor mij hebben opgelost, zijn terug te slaan op de volgende zaken;

  • Te veel kleding die ik niet draag
  • Heel veel geld kwijt, voor weinidg kleding die ik draag
  • Onzeker tijdens het shoppen

Is een kleuranalyse voor mij een goede oplossing?

Op de vraag of een kleuranalyse voor mij een goede oplossing is, kan ik volmondig jaar zeggen. Al mij issues, die ik voorheen ervaarde zijn eigenlijk allemaal opgelost. Hoe mooi is dat dan?!

Zou ik een kleuranalyse ook aanbevelen aan anderen?

Ook op deze vraag kan ik eigenlijk maar één antwoord geven; namelijk dat het de investering meer dan waard is. Voor mij heeft het een aantal toch wel uitdagende euvels opgelost, waardoor ik mijn enthousiasme niet onder stoelen of banken steek. Met een kleuranalyse doe je een geweldig goede investering in jezelf!

http://www.style-by-yvs.nl