Bricsnet
Image default
Particuliere dienstverlening

Auto Onderhoud Naarden en omgeving

Auto APK Naarden en omgeving nodig? Wij staan voor u klaar. Als autobezitter krijgt u eens in de zoveel tijd te maken met een APK keuring. Wanneer u uw auto moet keuren hangt af van de leeftijd van uw auto, en de brandstof die gebruikt wordt. Een nieuwe benzine auto moet voor het eerst na 4 jaar gekeurd worden, voor een diesel auto is dit na 3 jaar. Daarna is dit voor een benzine auto om de 2 jaar, en voor een diesel auto ieder jaar. Is uw benzine auto ouder dan 8 jaar? Dan moet hij ieder jaar APK gekeurd worden. Garage Naarden nodig voor de APK keuring van uw auto? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Auto onderhoud Naarden

U moet altijd onthouden dat een APK keuring een momentopname is. Op het moment van de keuring voldoet uw auto aan de eisen van de RDW. Maar dit zegt niet dat uw auto 1 of 2 maanden later nog steeds goed en veilig is. Het kan dan ook voorkomen dat er toch een dashboardlampje gaat branden.

 

Wat u moet doen bij het branden van een dashboardlampje hangt af van de kleur van het lampje. Wanneer deze rood is geeft dit aan dat u eigenlijk direct moet stoppen, en niet meer mag doorrijden. Maar een roodlampje geeft bijvoorbeeld ook aan wanneer de handrem nog actief is, of wanneer er nog een deur open staat. Groen geeft alleen aan dat iets actief is, en goed werkt. Krijgt u een geel of oranje lampje? Dit zegt dat er geen gevaar is, maar dat u wel naar een garage moet gaan voor een check van uw voertuig. Het gele of oranje lampje geeft bijvoorbeeld ook aan wanneer de benzine bijna op is. Een wit lampje geeft alleen een aanbeveling aan.

 

In de omgeving van Naarden? Gaat er een lampje branden en vertrouwt u het niet? Kom dan langs bij Garage Naarden. Meer informatie op https://www.novusauto.nl/contact/

 

APK Naarden

Tijdens de APK keuring kijken we naar een aantal punten, en deze zijn uiteraard ook zeer belangrijk. Zo kijken we naar de verkeersveiligheid, hoe staat het met de remmen, wielophanging, banden, schokdempers, stuurinrichting, carrosserie en de verlichting van uw auto. Ook kijken we of uw auto nog aan de milieueisen voldoet, hoe het dus staat met de uitstoot van uitlaatgassen. Ten slotte wordt er nog gekeken naar de kilometerstand, het identificatienummer, het voertuigbewijs en de brandstof die wordt gebruikt.

 

https://www.novusauto.nl/