Bricsnet
Image default
Aanbiedingen

Laat uw RVS watersnijden voor een perfect resultaat

Als u RVS materiaal wilt bewerken dan kan dat op verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld RVS watersnijden in Noord-Brabant.Natuurlijk kunt u de zaag ter hand nemen, maar dit geeft vaak een minder fraai resultaat. Bij Lave Snijtechniek uit Waalre, in Noord-Brabant, kunt u uw RVS laten watersnijden. Dit is een techniek waarbij zeer nauwkeurig kan worden gewerkt, tot op wel 0,1 mm. Watersnijden wordt ook wel abrasiefsnijden genoemd. Het materiaal, in dit geval dus RVS, wordt bewerkt met een zeer krachtige waterstraal. Hiermee kan RVS tot een dikte van maar liefst 200 mm worden gesneden.

Een veilige manier om uw RVS te bewerken

Het bewerken van RVS met behulp van watersnijden heeft een aantal belangrijke voordelen. RVS watersnijden is een stuk minder schadelijk voor het milieu dan andere bewerkingsmethoden. Er komt geen brandstof aan te pas, dus er is geen uitstoot van schadelijke stoffen. Snijden met laser is net zo nauwkeurig, maar laserstralen kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom is de methode waarbij gebruik wordt gemaakt van snijden met een krachtige waterstraal in meerdere opzichten een goede keuze. U kunt er verschillende soorten RVS mee laten snijden. Dit kan ook zonder problemen in de nabijheid van chemische stoffen, omdat water hier over het algemeen geen invloed op heeft.

Een ervaren bedrijf dat het watersnijden perfect voor u uitvoert

Als u kiest voor RVS watersnijden dan wilt u uw opdracht natuurlijk laten uitvoeren door een bedrijf dat hiermee ruime ervaring heeft. Zo wordt immers voorkomen dat uw kostbare materialen worden verprutst. Neem contact op met Lave Snijtechniek uit Waalre, in Noord-Brabant. Zij kunnen uw opdracht perfect voor u uitvoeren. Niet alleen kunt u hier terecht voor RVS watersnijden, maar ook voor het laten bewerken van hout, glas of staal. Ook hiervoor wordt de techniek van snijden met een krachtige waterstraal gebruikt. U kunt via het contactformulier op de website een vrijblijvende prijsopgave voor uw opdracht aanvragen. Het is eveneens mogelijk om RVS door middel van watersnijden te graveren.

https://lavesnijtechniek.nl/