Pluk de vruchten van de plastic pers

Bricsnet

Gebruik maken van een handige plastic pers maakt het mogelijk om op veel fronten geld en tijd te besparen. Denk alleen al aan de ruimte die je nodig hebt om al het plastic dat je gebruikt op te slaan. Gelukkig is plastic een product dat nog redelijk makkelijk vervormbaar is, maar wanneer een container vol zit, zit deze vol en zal die moeten worden opgehaald en / of heb je weer een nieuwe container nodig om te kunnen vullen met het nieuwe plastic. Vaak in supermarkten, restaurants of andere bedrijven wordt vaak gewerkt met plastic en dat afval moet toch allemaal worden gescheiden en ergens heen worden getransporteerd. Om ervoor te zorgen dat jouw magazijn niet helemaal vol gebouwd staat met containers, kan je ervoor kiezen om een plastic pers aan te schaffen die wat ruimte kan besparen.

Ruimte

De plastic pers kan je in een keer in een ruimte plaatsen en dat is dan ook de enige ruimte die je nodig hebt voor het opslaan van het plastic. Daarnaast is er nog een handige bijkomstigheid bij het gebruiken van de plastic pers, want deze zorgt ervoor dat het plastic wordt gereduceerd, waardoor je langer kunt wachten tot het plastic wordt opgehaald. Hiermee bespaar je dan dus geld, omdat er op die manier geen dagelijks of wekelijks transport nodig is, maar misschien wel een keer in de twee weken, of eens in de maand. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de hoeveelheid plastic dat je gebruikt.

Voordeel

Wel kan er dus worden gezegd dat een plastic pers in ieder geval ruimte en geld bespaard. Daarnaast dus ook tijd, want je hoeft niet de gehele tijd de container te legen en te verwisselen en weer aan de afval ophaalservice mee te geven. Je hebt dus veel voordeel wanneer je gebruik maakt van een plastic pers.

 

 

 

Related posts