Bricsnet
Image default
Telefonie

5 meer dan goede redenen voor een 3CX abonnement

Een 3CX abonnement maakt op afstand werken nog beter dan je vast al dacht: Werken in je pyjama, geen woon-werkverkeer, e-mails beantwoorden vanuit een hangmat terwijl je nipt aan een lekkere cocktail, werken op tijden wanneer jij dat wilt en toch je deadlines halen. Werken op afstand, je hebt er vast al veel over gehoord. Toch geef ik je in dit blog een korte kennismaking met hoe het is om niet elke dag meer op kantoor te hoeven komen.

Met een 3CX abonnement nog steeds plezierige en effectieve vergaderingen

Met of zonder 3CX abonnement, ik wed dat je niemand kent die van vergaderen houdt. Geen enkele hoeveelheid gratis koffie of thee kan het goedmaken om in een benauwde vergaderzaal te moeten zitten naast de pen-klikker. Als je op afstand werkt, kun je niet alleen je ontbijt en je stoel kiezen, maar je kunt ook veel effectiever zijn. Met een paar klikken kun je met 10 personen een videogesprek voeren dat waarschijnlijk maar 15 minuten duurt in plaats van 45. En je kunt de chatfunctie in het videogesprek gebruiken om snel documenten te delen (vergeet het maken van kopieën of het laten doorzoeken van e-mails door iedereen) of om belangrijke opmerkingen toe te voegen zonder iemand te onderbreken.

Lol maken kan nog steeds

De meeste mensen zijn bang dat ze eenzaam zullen zijn of zich buitengesloten zullen voelen als ze thuis werken. Maar het tegenovergestelde is meestal waar, want er is nu een enorm scala aan communicatiemiddelen beschikbaar. Sommige laten je zelfs een beetje plezier hebben samen met functies als emojis, chatroom “bots”, of domme effecten in videochats. Je kunt de verjaardag van een collega vieren door een virtuele hoge hoed en monocle op te zetten in Teams!

Je krijgt meer gedaan in minder tijd

Met wat wilskracht en een vaste routine leer je al snel te voorkomen dat je wordt afgeleid door de TV of de volgende lading wasgoed. En, in feite, zou je meer gedaan moeten krijgen als je op afstand werkt. Dat komt omdat je je werksituatie veel meer kunt beheersen – je hoeft je geen zorgen te maken over collega’s die langskomen om “gewoon een snelle vraag te stellen” (en 20 minuten later…), verplicht te socialiseren als je bij de koffieautomaat een kopje koffie pakt, of iemand te beledigen door de deur van uw kantoor dicht te doen. Wanneer je op afstand werkt en je je echt moet concentreren, kun je gewoon je status in de groepspraatjes veranderen in “niet storen” en je vastbijten aan je project.

NuCall is jouw partner voor jouw 3CX abonnement, regel het vandaag nog!