Oud speelgoed kan geld waard zijn

Soms kan oud speelgoed een behoorlijke som geld waard zijn. Oude lege is bijvoorbeeld een fortuin waard en de waarde ervan wordt alleen maar hoger wanneer blijkt dat de set compleet is. Er zijn dan ook veel mensen massaal hun zolder aan het afstruimen naar waardevol speelgoed, om het vervolgens tegen een zeer hoge prijs te kunnen doorverkopen. De afgelopen jaren is dit vooral te zien bij lego en Pokemon.

Hoe weet je nou of speelgoed waardevol is?

Speelgoed van vroeger kan veel waarde hebben. Echter, is dit niet bij elk speelgoed van toepassing en komt het vaker voor dat speelgoed van vroeger geen cent waard is. In veel gevallen is dit speelgoed van onbekende of minder bekende speelgoedfabrikanten en is er daardoor een stuk minder behoefte om dit speelgoed te verzamelen. Je kan er in dit geval beter voor kiezen om het speelgoed aan een goed doel te doneren in plaats van het te verkopen. Zorg er ook voor dat het speelgoed compleet si en of je beschikt over een originele verpakking van het speelgoed.

Luchtkussen enveloppen voor het verzenden van speelgoed

Bij het verzenden van speelgoed op de juiste manier , kan men het beste gebruik maken van zogenaamde luchtkussen enveloppen. Deze enveloppen zorgen ervoor dat speelgoed goed wordt beschermd tegen val en stoot schade en zal het eroor zorgen dat je minder schade aan het speelgoed hebt. Luchtkussen enveloppen a4 zullen genoeg ruimte hebben en daardoor kan je makkelijker het speelgoed verzenden.

 

https://luchtkussengigant.nl/luchtkussen-enveloppen/a4-formaat-220-x-340/

Related posts