Bricsnet
Image default
Dienstverlening

Het beste binnen en buiten schilderwerk

Als u er aan zit te denken om een fijn schildersbedrijf in Enschede te huren, zoek dan niet verder. Het mooie van ons bedrijf is dat wij zowel binnen als buiten schilderwerk leveren, u kunt dus met al uw klussen bij ons terecht! Wij kunnen u garanderen dat we super strak werk leveren. Met een nieuwe kleur aan de buitenkant van uw huis kunt u de hele uitstraling veranderen. Als u bijvoorbeeld verhuisd bent naar een oude woonboerderij kan het zijn dat er het een en ander opgeknapt moet worden omdat het er verwaarloost uit ziet. Dit zijn voor ons de perfecte klussen om te doen!

Jarenlange ervaring in stijl en kleur

In een handomdraai ziet uw oude woning er weer als nieuw uit. Als u twijfelt over de kleurkeuze, dan kunt u daarmee natuurlijk bij ons terecht. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen dus goed adviseren wat er bij u, het huis en de omgeving past. We staan ook open voor kleine klussen, zoals alleen de raamkozijnen of de deur een andere kleur. Ook leveren we dus binnen werk. Misschien heeft u geen tijd om te schilderen of wilt u er zeker van zijn dat het resultaat perfect is. Op dat soort momenten kunt u volledig op ons rekenen. Wij vinden het geweldig om uw huis om te toveren naar een nog mooier huis.

Geen lange wachttijden of trajecten

Door onze ervaring weten we snel wat er nodig is in en om het huis en hoe lang we daar voor nodig hebben. Wij zijn altijd per direct inzetbaar, wat betekent dat u nooit lang hoeft te wachten voordat wij langskomen. Natuurlijk werken wij erg hard door, maar we werken ook netjes. We vinden het super gezellig om na een lange dag schilderen nog een kopje koffie met u te drinken. Op deze manier leren we de klant ook een beetje kennen, we staan tenslotte toch de hele dag in uw huis! Deze aanpak is wat schildersbedrijf Enschede onderscheidt van andere schildersbedrijven!