Bricsnet
Image default
Banen en opleidingen

Java developer

Java developer

Over jou

Waar andere mensen bij het woord ‘java’ aan indonesië denken, denk jij aan de taal. niet aan het bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn immermeer clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te klappen om een getalenteerde java developer. jouw verantwoordelijkheden wanneer een opbouw vastloopt of verstaanbaar een update kan nemen, jeuken jouw handen. jij rust niet voor deze problemen zijn opgelost. daarnaast ontwerp je in teamverband nieuwe websites, programma’s, mobiele applicaties en soms zelfs games.

Bij welke koper je terecht komt, hangt af van jouw voorliefde en ervaring. maar rekenen er in elk geval op dat je bij meerdere bedrijven je sporen verdient! Elk nering werkt weer met andere systemen en behoeftes, dus je blijft prettig schel in wat je doet.

Trouwens werk je in deze functie ook met ‘legacy’ in scala/java en met zeer moderne omgevingen waarin java frameworks en devops de titelrol spelen. Je werkt erin voornamelijk volgens de principes van continuous integration en continuous deployment.

Jouw profiel

Klinkt als een uitdagende baan, toch? Hopelijk herken je jezelf hierin:

Jouw ‘javaans’ is nagenoeg beter dan je nederlands je hebt minimaal 2 jaar ervaring met java development in se en ee je hebt vroeger gewerkt met een of meerdere frameworks je hebt ervaring met continuous integration en continuous deployment jouw webdev skills, bovenal met javascript, css en html, zijn geweldig

Ons aanbod

We vragen behoorlijk wat van je, maar je krijgt ook veilig wat back! Dit, bijvoorbeeld:

Interessante cursussen, over bv. Oca en ocp de buigzaamheid en de vastberadenheid van een overeenkomst begeleiding bij elk plan een gunstige pensioenregeling collectiviteitskorting op individuele verzekeringen wat betreft die cursussen, we vervaardiging zelfs een chic trainingstraject. Die spitsen we helemaal toe op jouw toekomstplannen. Heb je die plannen nog niet concreet? geen opgave, jouw vaste coach is hiervoor de ideale spartaan.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/developer.html