Bricsnet
Image default
Banen en opleidingen

Wij zoeken ondersteuning voor onze HR team.

Junior HR Officer

Neways Electronics International N.V. (Son en Breugel)

Bedrijfsomschrijving

Waar kom je te werken als hr officer? neways electronics international is een slagvaardige sociale groep, bestaande uit een holding met twaalftal werkmaatschappijen in nederland, duitsland, land, tsjechië, amerika en china. We menen niet schattig onze dienstverlening aan klanten bepalend, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor vrijwel 3. 000 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten uitgestrekte cafxe9-eigenaar aan persoonlijke relaties met klanten. We aannemen dat echte voetlicht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere platform van de kwaliteit van onze producten : producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn : proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, overeenkomst is overeenkomst en gedrevenheid.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende hr functie op een corporate hr-afdeling? bij neways electronics international maak je kennen met een breed hr-werkterrein bij een internationale organisatie. Jij een uitdagende en zelfstandige baan, wij versterking voor onze hr-afdeling die bijdraagt aan de verdere professionalisering van onze sociale groep.

Wat ga je doen als hr officer?

Als hr officer uitgevoerd je alle hr werkzaamheden voor de holding en draag je bij aan het vormgeven en implementeren van het corporate hr beleid. Je werkt nauw tezamen met het corporate head hr en de lokale hr afdelingen. Als hr officer krijg je met alle facetten van het hr-vak te maakt en doe je veel ervaring op bij aanvoeren van ervaren professionals. Hierbij kun je denken aan werving & selectie, opleidingen, nalatigheid, beoordelen & belonen, arbeidsrecht, leiderschap, bedrijfscultuur, enzovoort. Je werkt aan zowel operationele hr-taken als beleidsmatige projecten. Hierbij kun je denken aan het optimaliseren en uniformeren van ons hr-regelingenboek, het opstellen van hr-beleid en het overbrengen van structuur en verhaal in onze arbeidsvoorwaarden.

Functie-eisen

Wat vragen we van je als hr officer? wij zijn op zoek naar een proactieve, zelfstandige en leergierige hr officer met een no-nonsense instelling. Je werkt in projecten waarbij verandermanagement een doorslaggevend afdeling uitmaakt. Je bent analytisch en gestructureerd en bent in staat totaalbeeld te brengen en te houden. Je beschikt over een vlotte pen en je ingetogen de engelse taal. Je vindt het leuk om spullen op te zetten, te organiseren, harmoniseren en te structureren. Je bent hands-on en deinst niet achterspeler voor een oproep.

Verder vragen we

Een ( bijna* ) afgeronde hbo/wo-opleiding wending human resource management, management, staathuishoudkunde & kaarsrecht of gelijksoortig ; * ( het is ook denkbaar om te stichten als afstudeerder ) ; kennis van sociale- en arbeidswetgeving in holland ; animo en ervaring in project- & verandermanagement ; bij smaakwaarneming een afgeronde vwo-opleiding ; relevante stage ervaring en/of enige werkervaring in het hr-werkveld ; goede zelfbeheersing van de nederlandse en engelse taal ; dat je woonachtig bent in de omtrek van eindhoven. Arbeidsvoorwaarden wat bieden wij je als hr officer? in de rol van hr officer bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te geleverd aan de ontplooixefng en winstgevendheid van neways. Wij bieden je een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en tijd voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een gepast honorarium kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

27 vakantiedagen 13 adv-dagen 8 % vakantiegeld flexibele begin- en eindtijden opleidingsmogelijkheden pensioenregeling reiskostenvergoeding sollicitatieprocedure wil je kennismaken of meer kennis? je bent van harte welkom!

https://www.vindazo.nl/keywords/hr-officer.html

Gerelateerde artikelen

Loopbaanontwikkeling kan je helpen om meer uitdagingen voor jou te creƫren

Outplacement is niet meer weg te denken uit Nederland

Maintenance Supervisor