Bricsnet
Image default
Verbouwen

Boerderij verbouwen

Staat u op het punt om een boerderij te verbouwen? Dan hebben wij een aantal praktische zaken voor u op een rij gezet. Ook uiteraard als het niet om een volledige verbouwing gaat maar bijvoorbeeld om een restauratie of renovatie traject. Goed om vooraf deze zaken helder in kaart te brengen. Dit maakt het traject daarna een stuk makkelijker. Bij een boerderij verbouwen komen er namelijk flink wat zaken kijken. Dit komt vaak omdat de boerderij al oud is en de oppervlaktes zijn heel erg groot. Dit  brengt verschillende uitdagingen met zich mee die vooraf al getackeld kunnen worden. 


Boerderijen en de uitdaging

Zoals we al aangaven hebben boerderijen een aantal uitdagingen die een verbouwing anders maken dan bij een regulier huis of kantoor. Deze hebben we op een rijtje gezet. Zodat u zich daar bewust van bent en er ook rekening mee kunt houden in de eerst fase. Zodat bij de zoektocht naar een partij die de verbouwing gaat ook beslagen ten ijs komt. Dit maakt de gesprekken een stuk makkelijker en ook effectiever. Het bouwbedrijf hoeft namelijk alles tot in detail uit te leggen. Zaken dit u vooraf helder kunt krijgen.

 

  • Bepaal wat de belangrijke zaken zijn voor de verbouwing

  • Welke onderdelen van de verbouwing van de boerderij hebben de hoogste prioriteit

  • Wat verwacht u van de samenwerking

  • Welke zaken wilt u zelf aan gaan pakken

  • Op wat voor termijn moet er gestart worden

  • Op wat voor termijn verwacht u dat de verbouwing afgerond is

Keuze verbouwing boerderij

Als u aan bent gekomen bij het maken van een keuze voor de het verbouwen van de boerderij dan heeft u er al een heel traject opzitten. U heeft veel informatie tot u genomen. Het is nu belangrijk om de juiste keuze te maken. Kijk naar alle zaken die u voor uzelf op een rijtje heeft gezet. Maak een keuze met uw verstand maar vergeet ook zeker uw gevoel niet. Alles voor de juiste keuze als u een boerderij gaat verbouwen

 

https://www.bouwbedrijfdevrieswoudsend.nl/boerderij-verbouwen