Bricsnet
Image default
Verbouwen

Bij een badkamerrenovatie komt heel wat kijken, wees daar maar zeker van

Je zou niet de eerste zijn die zelf aan een badkamerrenovatie begint en vervolgens tot de conclusie komt dat het toch te hoog gegrepen is. Een badkamer vernieuwen is meestal geen klusje dat je in één, twee, drie klaart en waar je maar beter goed over nadenkt. Werk je samen met de specialisten van Camee, dan kun je alvast rekenen op een vakkundige speler, die het renoveren van badkamers in de vingers heeft.

Badkamerrenovatie in familiale sfeer

Bij Camee uit Sint-Gillis-Waas kom je in een familiale sfeer terecht. De mensen achter het bedrijf hebben werkelijk passie voor verbouwen en vernieuwen. Ondertussen werken er 11 personen die stuk voor stuk een passie hebben voor badkamerrenovaties. Natuurlijk kun je ook voor andere klussen bij hen terecht, maar het vernieuwen van je badkamer is misschien wel de eerste stap. Zij begeleiden je van A tot Z bij je badkamerrenovatie en staan je gedurende het hele traject bij met advies. Uiteraard kun je ook nog na het vernieuwen van je badkamer bij hen aankloppen.

Veel badkamer veel genot

De sanitaire showroom van Camee is een waar pareltje. Hoewel het niet om een immens bedrijf gaat, is de showroom uit de kluiten gewassen. Je vindt er dan ook heel wat voor jouw badkamerrenovatie. Je hebt er een ruime keuze aan sanitair, kranen, douches en ga zo maar verder. Hier hebben ze werkelijk alles om jouw badkamer te renoveren. Bij de keuze van de materialen luisteren ze naar jouw wensen en stellen ze de juiste materialen voor. Zo selecteer je in geen tijd de onderdelen van jouw nieuwe badkamer. Dit doe je bovendien tegen een zeer scherpe prijs. Zo beschik je over heel veel badkamer, en het meeste genot.

Ruime keuze aan tegels voor je vernieuwde badkamer

Maar een badkamer bestaat uit meer dan enkel sanitair materiaal. Ook op het vlak van tegels voor je badkamerrenovatie beschik je hier over een ruime keuze. De nieuwste trends worden gevolgd en als je hier je nieuw tegels voor je badkamer niet vindt, dan bestaan ze waarschijnlijk niet. Bij Camee helpen ze je bij het kiezen van de juiste tegels en eventueel het combineren van kleuren.

Badkamerrenovatie in 3D

Wil je je een idee vormen van je nieuwe badkamer? Dat kan! Met de 3D-software die ze bij Camee gebruiken, toveren ze je badkamerrenovatie op het scherm. Zo weet jij perfect wat je krijgt voor welk budget. Je ontdekt meteen of je gerenoveerde badkamer aan je smaak voldoet.

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/badkamer/badkamerrenovatie/

Gerelateerde artikelen

Gewoon thuis in ramen en deuren

Boerderij verbouwen

Opslagcontainers, noodzakelijk op elke bouwplaats