Bricsnet
Image default
Bedrijven

Alles wat we weten over de Iphone 12 max

 

 In september 2020 gaat Apple de nieuwe iphone 12 max presenteren. Tijdens deze speciale persconferentie zal er meer verteld worden over deze nieuwe telefoon en de specificaties van deze Iphonet. Verwacht dus in september 2020 een uitgebreide persconferentie van apple die goed laat zien  wat we dit jaar van Apple kunnen verwachten. In deze blog gaan we je alvast wat vroege informatie geven over deze telefoon. de informatie in deze blog blijft zeer beperkt omdat het hier puur om geruchten gaat en daardoor nog niet veel bevestigde informatie beschikbaar is. 

De nieuwe iphone 12 max functies

Wekelijks ontstaan er  nieuwe geruchten over wat de iphone 12 max kan en wat de specificaties er van zijn. Als Apple zich aan het vooraf opgestelde tijdschema kan houden, verwachten we een aankondiging rond de maand september.

3 camera’s op de achterkant: Volgens vele geruchten krijgt de iphone 12 max, 3 camera’s krijgen op de achterkant. Dat is dus hetzelfde als bij de iphone 11. Het verschil is is dat de iphone 12 max een extra sensor gaat dragen. De zogenaamde LiDAR sensor gaat ervoor zorgen dat de lichtflits van je camera nog beter wordt en preciezer.

Een volledige redesign van de oude iphone: Het gerucht gaat dat de iphone 12 max een volledige redesign wordt van een nieuw model. en dat deze iets dikker wordt en dus buiten de trend van super dunne smartphones gaat. Het design van de nieuwe iphone zal daardoor meer te vergelijken zijn de iphone 5.

 

een hoesje voor de nieuwe Iphone 12 max

als je de nieuwe Iphone 12 max gaat kopen wil je deze natuurlijk ook goed beschermen. Om dit te doen kun je weer gebruik maken van verschillende soorten Iphone 12 max hoesjes. Het kopen van deze Iphone 12 max hoesjes zal net zoals bij voorgande releases eenvoudig gaan via het internet en er zal dus weer een enorm groot aanbod aan verschillende hoesjes beschikbaar zijn. Op dit moment is dit aanbod nog zeer klein maar zodra de Iphone 12 max  is gereleased zal dit enorm toenemen.

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Max-Hoesjes

Gerelateerde artikelen

OneKappers moet je zijn!

Belangrijke aspecten voor in huis

Wij hebben huizen te koop in Spanje!