Bricsnet
Image default
Marketing

Een online marketing bureau in de omgeving van Amersfoort

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een online marketing bureau in de omgeving van Amersfoort die mijn website verder kon helpen. Ik merkte dat mijn website erg weinig verkeer kreeg en dat ik de onjuiste doelgroepgericht was. Hierdoor miste ik een hoop winst. Ik heb al een keer eerder een online marketing bureau ingeschakeld, maar zij waren niet heel professioneel en zijn na een maand al gestopt met hen. Maar nu wilden we wel een professional inschakelen. 

Advies krijgen van een online marketing bureau uit Amersfoort

Ik begon te zoeken naar een online marketing bureau uit de omgeving van Amersfoort die meerdere jaren ervaring had op het gebied van E-commerce en marketing. Na een tijdje zoeken kwam ik op de website van Doelbewust terecht. Daar kon ik makkelijk een offerte aanvragen voor de verschillende diensten die zij aanbieden. Binnen een paar dagen hadden we al contact met Doelbewust en kon ik langskomen voor een gesprek om details te bespreken. Toen ik bij het kantoor was gearriveerd, werd ik netjes begroet en gingen we meteen aan de slag. Ze konden binnen secondes zien wat er aan de hand was met de website en waarom het niet zo lekker liep. Het lag vooral aan het drukke design en de teksten die niet veel deden. 

Met grote sprongen vooruit

Daarom boden ze aan dat ze een nieuwe website voor mij zouden maken die helemaal geoptimaliseerd was voor online marketing. Als deze klaar was, zouden we mij helpen om mijn website op de kaart te zetten in Google. Dit vond ik een uitstekend plan. Toen deze in gang werd gezet, merkte ik dat Doelbewust mij goed betrekt bij het design van de website en alles daaromheen. Hierdoor had ik het gevoel dat het mijn website was. Nu zijn we een paar maanden verder en heb ik meer winst gemaakt dan ik dacht. Echt een top service en bedrijf.

Doelbewust online marketing Amsersfoort

Wilt u meer weten over de geweldige diensten van Doelbewust? Bekijk dan eens de website voor meer informatie over hun producten en diensten.

Gerelateerde artikelen

Val op met gevelreclame in regio Rotterdam

Je bedrijfsimago optimaliseren met de hulp van dit marketingbureau in de buurt van Culemborg

Voor reclamedrukwerk in Zuid-Holland hoeft u niet verder te zoeken