Treklier kopen

Bricsnet

Op zoek naar een kwalitatief hoogstaande treklier? Dan is Hijswinkel uw aangewezen partner. Hijswinkel biedt treklieren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Hiermee komen we bijvoorbeeld uit op het kwaliteitsmerk Eller. Naast kwaliteit staat Hijswinkel ook garant voor de veiligheid, lage prijzen en snelle levering van uw treklier. De veiligheid van onze producten kunnen we waarborgen door deze regelmatig te testen. Daarnaast kunnen vrijwel alle producten van Hijswinkel binnen 24 uur geleverd worden tegen een scherpe prijs. Zo bent u snel en voordelig voorzien van uw hijsmiddelen, waaronder treklieren.

Wat is een treklier

Voor u een treklier aanschaft, is het handig om te weten wat een treklier precies is en waar deze voor geschikt is. Een treklier is een werktuig dat gebruikt wordt in combinatie met een kabel. De lier zelf bestaat uit een trommel, een overbrenging en een aandrijving. De treklier is eenvoudig vast te maken aan een stevig object of voetplaat. De kabel wordt vervolgens vastgemaakt aan een object dat verplaatst moet worden. Deze soort lieren worden vooral gebruikt voor zwaar, horizontaal transport. Denk hierbij aan het verplaatsen van een auto of boot. Treklieren van Hijswinkel kunnen zowel met de hand als elektrisch bediend worden.

Meer dan alleen treklieren

Bij Hijswinkel kunt u voor meer dan alleen de aanschaf van uw treklier terecht. Zo bieden we ook andere soorten lieren. Denk hierbij aan een handlier, treklier, elektrische kabellier, staalkabellier of staaldraadlier en een mechanische of hydraulische lier. Ook is het mogelijk om een speciale lier voor uw boot aan te schaffen. Deze kan eenvoudig met uw boottrailer gebruikt worden om uw boot veilig in en uit het water te halen. 

Naast het aanbod van verschillende hijsmiddelen helpt Hijswinkel u ook om de veiligheid van uw hijsmiddel te waarborgen. U kunt uw hijsmiddel bij ons namelijk jaarlijks laten inspecteren en keuren. Zo kunt u onder andere uw treklier met een veilig gevoel gebruiken.

Contact

Heeft u vragen over de juiste treklier voor u? Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van advies en antwoord op al uw vragen. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 40 13 929. Ook kunt u ons een mail sturen naar info@hijswinkel.nl

Related posts