Bricsnet
Image default
Woning en Tuin

LexWonen ontzorgt en ondersteunt

Bij LexWonen helpen wij u graag met de aankoop van uw nieuwe huis, maar ook met de hypotheek, de onderhandelingen en de koopakte. Wij laten u zorgeloos wonen in uw droomhuis. Dit doen wij door alles voor u te regelen, van hypotheek tot notaris. Aankoopbemiddeling van A tot Z dus!

LexWonen helpt u bij een gezinshypotheek

LexWonen helpt u graag met een hypotheek die u samen met de familie heeft. Dit kan met ouders zijn, maar ook met een broer of zus. Koopt u met drie of vier inkomens een huis, dan tellen al deze inkomens mee en kunt u gemakkelijker een huis kopen. Bent u van plan om een huis gaan bewonen met familie, waarbij u allemaal een deel van het geld inlegt, kom dan langs bij ons voor advies. Het is verstandig om ons zo snel mogelijk in te schakelen. Wij bekijken dan namelijk alles wat van toepassing kan zijn, zoals bijvoorbeeld werkgeversverklaringen, pensioenoverzichten en meer. Pas dan kunnen wij meer zeggen over de haalbaarheid van een hypotheek met familie.

Voordelen van een ouder-kind-hypotheek

Het gebeurt steeds vaker dat ouders en kinderen samen een huis kopen. Dit biedt vele voordelen, vooral bij wat oudere ouders. Door met zijn allen te gaan samenwonen, weet u zeker dat u de zorg kunt krijgen die u nodig heeft wanneer u ouder bent. Daarnaast wordt het vaak een stuk goedkoper om te wonen, terwijl u wel een groter huis ter beschikking heeft. Een ander voordeel is dat het gemakkelijker wordt om een huis te kopen in een hogere prijsklasse en dat u minder concurrentie heeft in deze hogere prijsklasse. Laat u wel altijd eerst adviseren!

Over ons

Wij zijn hypotheekadviseur en erkend aankoopbemiddelaar en regelen vooral specifieke hypotheken voor mensen die samen een huis gaan kopen. Hoewel wij zijn gevestigd in het midden van het land, kunt u ook in de rest van Nederland een beroep op onze diensten doen. Wij adviseren u graag en wijzen u de juiste weg welke u moet gaan bewandelen. Kijk op onze website voor onze klantreviews en neem direct contact met ons op. Op onze website berekent u ook gemakkelijk en snel voor hoeveel geld u een huis kunt kopen!