Bricsnet
Image default
Financieel

Kan jij slecht met geld omgaan?

Ben jij slecht met geld ? Misschien is professionele  Budgetcoach Almelo dan iets voor jou. Een budgetcoach helpt jou beter met geld om te gaan, deze coach kijkt naar jouw koopgedrag en neemt in duikje in je financiële cijfers. Om jou zo advies te geven, zodat jij beter leert omgaan met je geld. Denk je dat jij ook zo’n coach wel kan gebruiken, dan ben je bij Budgetcoach Almelo aan het juiste adres. Onze coaches zijn professioneel en zullen nooit uw financiële zaken bespreken met iemand, we hebben uiteraard een geheimhoudingsplicht.

Hoe gaat een budgetcoach te werk

Om te beginnen wil krijg je altijd eerst een gesprekje met je coach, en vertel je iets over jezelf en zeg je wat je interesses zijn. vervolgens wordt erg gekeken naar je financiële plaatje. Waar geef je het meeste aan uit, wat verdien je ongeveer. Aan de hand daarvan kunnen we kijken waar dat bepaalde koopgedrag bij jou vandaan komt, en kunnen we je advies geven. Om zo te voorkomen dat je dingen aanschaft die je eigenlijk niet nodig hebt. 

Waarom een budgetcoach?

Waarom schakel je nou eigenlijk een budgetcoach in, dan kunnen meerdere reden voor zijn. Soms zijn het ouders die een coach inschakelen om hun kind het een en ander bij te brengen. Maar ook veel mensen met schulden die er niet zelf uitkomen. Maar niet alleen mensen met schulden schakelen een coach in, sommige winnen een smak geld en weten niet goed hoe ze met al dat geld om moeten gaan. Misschien ga je wel uit huis en ga je op je zelf wonen vanwege studie of andere redenen. In al die gevallen kan een budgetcoach erg handig zijn en kan het mensen echt helpen. Om iemand te hebben die met je meekijkt en aan de bel trekt indien nodig. Dit kan voorkomen dat je serieuze geldproblemen krijgt.