Bricsnet
Image default
Bedrijven

Spandoek op maat laten maken?

Of je nu een geliefde terug verwelkomt vanaf de luchthaven of de overwinning van je favoriete sportteam viert, een speciale spandoek op maat is altijd een mooie optie om jouw persoonlijke bericht op hoogst zichtbare manier te laten zien. Een spandoek op maat is ook goed te gebruiken bijvoorbeeld voor een feestje, zowel een verjaardagsfeestje als een kantoorfeestje (hoewel de desbetreffende spandoek in dit laatste geval waarschijnlijk een wat nuchterder ontwerp zal moeten krijgen). Het zelf maken van een groot bord of doek is nogal tijdsverslindend en niet altijd even gemakkelijk, dus als je snel iets heel groots en aandachtsgrijpends nodig hebt om jouw bericht goed te doen overkomen, is een spandoek op maat misschien wel de juiste keuze voor jou.

Spandoeken maken

Een spandoek op maat kan op allerlei verschillende manieren worden gamakt. Heel lang hebben mensen dit zelf gedaan, en dit wordt nog steeds gedaan door mensen die bijvoorbeeld een groot sporttournament bezoeken, in dit geval is de opdruk waarschijnlijk om een bepaald team of een bepaalde speler te steunen, maar anderszijds kan een spandoek op maat ook op festivals worden gebruikt om je steun of waardering voor een bepaalde artiest te adverteren.

Screenprint

Een spandoek op maat kan worden gemaakt door middel van een bepaald systeem van printen waar zij bepaalde machines en materialen bij komen kijken, ook wel screenprint genoemd. De screenprint methode van opdrukken zie je ook welt bij t-shirts of tasjes met een opdruk, en kan ook thuis worden gedaan, hoewel dit soms lastig kan zijn door de hoeveelheid inkt die nodig is en de kans op afval en vlekken op je werkkleren. Inkt vaagt namelijk niet heel erg snel of coulant weg. Desondanks is screenprinten een leuk proces en kan dit ook worden benut om spandoeken te maken, ongeacht waar deze spandoeken dan uiteindelijk voor worden gebruikt.Gerelateerde artikelen

De beste Radiator slang op de markt

Een radiatorbekleding voor om je verwarming

Het inschakelen van een Arbeidsjurist Leeuwarden