Bricsnet
Image default
Eten en drinken

Ontbijtservice aan huis is dé perfecte verrassing

Wil jij iemand verrassen met een luxe ontbijt? Misschien om indruk te maken op een nieuwe geliefde, om je partner te verrassen of omdat het moederdag is? Dan kun je zeven dagen per week terecht bij een ontbijtservice. Zij bezorgen een ontbijt aan huis met verse croissantjes, jus d’orange, fruit en andere lekkernijen. Je hoeft hiervoor zelf bijna niets te doen, alleen even het ontbijt naar keuze bij de service boeken. Dit kan online en is meestal heel eenvoudig te doen op bijvoorbeeld ontbijt.nl, waar je kunt kiezen uit een groot aanbod ontbijt aan huis.

 

Groot assortiment bij ontbijtservice

Niet iedereen vindt hetzelfde lekker en sommige mensen hebben een glutenallergie of eten geen vlees. Gelukkig vind je bij de meeste ontbijt bezorgers een breed en gevarieerd aanbod. Bij ontbijt.nl kun je bijvoorbeeld kiezen uit een Frans ontbijt, met onder andere verse jus d’orange, een croissant en diverse Franse kazen, of een klassiek ontbijt met zoet broodbeleg, kaas en ham. Of misschien ben je op zoek naar een ontbijtservice voor een vergadering of workshop. In dat geval bestel je het zakelijk ontbijt, in buffetvorm met wegwerpbestek.

Het gemak van een ontbijtservice

Heb je morgenochtend al een ontbijt nodig? Als je voor 17 uur je bestelling plaats, wordt het ontbijt de volgende ochtend gewoon op tijd bezorgd. Afrekenen is ook geen probleem en kan gewoon met IDEAL. Je hoeft dus geen cash geld in huis te hebben. Een ander groot voordeel van ontbijt.nl is dat het zeven dagen per week open is en je dus ook op zondag, als de winkels dicht zijn, je ontbijt aan huis bezorgd krijgt. Ideaal.