Bricsnet
Image default
Eten en drinken

Reserveer dit restaurant vlak bij Kijkduin voor een onvergetelijke avond

Er is een restaurant nabij Kijkduin waar u de drukte van de stad Den Haag even helemaal vergeet. Dit restaurant bevindt zich in een park met eeuwenoude bomen en is gevestigd in een oude boerderij. Deze boerderij stond voorheen op een landgoed en ziet er nog net zo uit als toen. Het restaurant is gevestigd vlak naast Kijkduin aan de ene kant en de stad aan de andere kant. Daar merkt u niets van als u op het terras, in de Franse binnentuin of het sfeervolle restaurant plaatsneemt. U bent verzekerd van een onvergetelijke avond.

Een etentje of een besloten bijeenkomst

U kunt een tafel reserveren bij taverne Meer & Bosch voor verschillende gelegenheden. Het is een perfecte locatie voor een zakenlunch om indruk te maken op potentiële klanten. Ook voor een bedrijfsuitje is het ideaal, omdat u in de rustgevende omgeving het werk even helemaal vergeet. U kunt een tafel reserveren voor een intiem diner, deelnemen aan een high-tea of een buffet. Daarna zijn er twee zalen die af te huren zijn voor besloten bijeenkomsten. Dit restaurant vlak bij Kijkduin is een officiële trouwlocatie dus u kunt er het ja-woord zeggen en direct doorgaan naar het feest daarna. Ook voor een huwelijksjubileum, voor een uitvaart of een verjaardag is het een schitterende locatie. U en uw gasten worden bij dit restaurant in de buurt van Kijkduin volledig in de watten gelegd.

Ontdek de indrukwekkende wijncollectie

Wat Taverne Meer & Bosch nog indrukwekkender maakt is de wijnkaart. Er liggen 8000 flessen wijn op de gekoelde en vochtige wijnzolder, op perfecte temperatuur om gedronken te worden. Bij dit restaurant vlak bij Kijkduin in Den Haag kunt u de drukte van de stad even helemaal vergeten. Heerlijk eten, een unieke omgeving en een gezellige sfeer zorgen samen voor een onvergetelijke avond voor u en uw gezelschap.

https://www.meerenbosch.nl/