Bricsnet
Image default
Vervoer en transport

Zakelijke verhuizing

Zakelijke verhuizing

Ga jij als bedrijf verhuizen? Wat moet je allemaal regelen? Hoe kan dat zo efficiënt mogelijk? Dat zijn vragen die ik in deze blog ga behandelen. Een bedrijfsverhuizing heeft veel impact op jouw en op jouw medewerkers. Maar wat verstaan wij allemaal onder een zakelijke verhuizing? Onder een zakelijke verhuizing vallen bedrijfsverhuizingen maar ook school- en zorgverhuizingen. Dit heeft dus veel impact op leerlingen, werknemers of patiënten. Een goede voorbereiding is daarom het halve werk.

 

Zakelijke verhuizing checklist

Er zijn genoeg ondernemers die jouw zakelijke verhuizing zeer serieus nemen. Deze bedrijven zorgen ervoor dat de verhuizing perfect verloopt en deze ook goed voorbereid is. DE meeste bedrijven werken met efficiënte oplossingen de geld en tijd besparen, zoals bijvoorbeeld een traplift. Maar waar moet je eigenlijk om denken bij een zakelijke verhuizing? Hier zijn de belangrijkste punten.

–          Probeer op tijd te beginnen met de voorbereidingen

–          Zorg dat alles tot op de puntjes geregeld is

–          Laat je in goede banen lijden door ervaren verhuispersoneel

–          Licht jouw klanten en personeel goed in

Het is ook handig om ervoor te zorgen dat alle leveranciers, klanten, werknemers en andere partijen op de hoogte worden gesteld van jouw impact hebbende verhuizing. Dit is super belangrijk. Zorg er ook voor dat jouw personeel niet te lang zonder werk zit, dit doe je doormiddel van een tot op de puntjes geregelde planning.

Zakelijke verhuizing regelen?

Ieder jaar vinden er in Nederland zo’n 25.000 bedrijfsverhuizingen plaats. Zoals gelezen in deze blog komen er veel aspecten om de hoek kijken als het gaat om een bedrijfsverhuizing. Maar waar kan je zo’n verhuizing het best regelen? Geen paniek, er zijn genoeg bedrijven die een zakelijke verhuizing zeer serieus nemen. Wil jij meer weten over een bedrijfsverhuizing? Neem dan een kijkje op deze pagina over een zakelijke verhuizing.

 

 

https://www.bandsmabultje.nl/zakelijke-verhuizing