Bricsnet
Image default
Vervoer en transport

Goederen vervoeren? Huur een aanhanger bij JobCar

Bent u op zoek naar een aanhanger om goederen te vervoeren? Dan zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals een open aanhanger of een kiepaanhanger.

Wat zijn de specificaties van de tandemasser aanhanger?

De specificaties van de tandemasser huren aanhanger zijn als volgt:

  • Afmeting bakmaat (LxBxH): 301x131x30 cm
  • Toegestane maximale massa: 1100 kg
  • Eigen massa: 400 kg
  • Laadvermogen: 700 kg
  • Laadvloerhoogte: 53 cm
  • Inhoud: 1.18 m³

Deze tandemasser huren aanhanger is geschikt voor het vervoeren van grond, stenen of ander zwaar/groot materiaal. De aanhanger is geremd en voorzien van een dubbel as, wat zorgt voor een goede wegligging en wendbaarheid. Het huren van de tandemasser kan gemakkelijk online gereserveerd worden. Bij het ophalen van de aanhanger wordt deze voorzien van een nummerbord en wordt er hulp geboden bij het aansluiten en controleren van de lichten. Vergeet niet dat de lading verplicht vastgezet moet worden, hiervoor kunnen spanbanden en/of een net gehuurd worden. 

Open aanhanger of kiepaanhanger huren

Als u op zoek bent naar een aanhanger voor het vervoeren van goederen, dan zijn er verschillende opties beschikbaar. Een open aanhanger of kiepaanhanger huren kan een goede keuze zijn, afhankelijk van je behoeften. Een open aanhanger is ideaal voor het vervoeren van grote en lichte goederen, terwijl een kiepaanhanger handig kan zijn als je vaak met los gestorte materialen werkt.

Het huren van een open aanhanger of kiepaanhanger is een slimme optie als u deze niet regelmatig nodig hebt. Het scheelt kosten en onderhoud, en u hebt de mogelijkheid om telkens de juiste aanhanger te kiezen voor uw specifieke klus.

Bij het huren van een aanhanger is het belangrijk om te letten op de juiste specificaties en het gewicht dat de aanhanger kan dragen. Daarnaast is het ook handig om te controleren of u in het bezit moet zijn van een specifiek rijbewijs voor het besturen van de aanhanger.

Kortom, het huren van een open aanhanger of kiepaanhanger biedt flexibiliteit en gemak voor het vervoeren van goederen. Neem contact op met een verhuurbedrijf en ontdek de mogelijkheden die zij te bieden hebben.

https://www.jobcar.nl/