Bricsnet
Image default
Dienstverlening

Werken bij Drie Gasthuizen groep

Werken bij Drie Gasthuizen Groep is uitdagend, geen enkele dag hetzelfde en je komt een te werken in een jong en gezellig team. Het verlenen van zorg staat altijd voorop bij jou, in wat voor soort functie je ook graag werkzaam bent. Het team bestaat inmiddels uit 1.200 deskundige medewerkers en 350 vrijwilligers.

 

Een breed dienstenpakket dankzij de nauwe samenwerking

Dankzij de nauwe samenwerking met Thuiszorg en Woonzorg kan er een breed dienstenpakket worden geleverd. Hierdoor kun je binnen beide afdelingen solliciteren, maar er zijn ook regelmatig vacatures beschikbaar op kantoor. Deze ondersteunende afdelingen doen er graag alles aan dat je zonder zorgen je werk kunt doen. Misschien zit dé vacature voor jou er op dit moment nu nog niet tussen, maar binnen nu en een paar weekend of maande wel. Stel in dat geval even een alert in en het team van Drie Gasthuizen Groep houdt je graag op de hoogte!

 

Werken bij Drie Gasthuizen Groep? 

Ben je benieuwd op wat voor soort vacatures je zoal kunt reageren als je graag wilt werken bij Drie Gasthuizen Groep? Of heb je juist interesse in het volgen van een opleiding, waardoor je uitstekend een van de vele functies kunt vervullen? Bekijk in beide gevallen de mogelijkheden die er zoal zijn door een bezoek te brengen aan de website van Drie Gasthuizen Groep. Staat de vacature van je dromen er al tussen en denk jij dat je de perfecte kandidaat voor deze functie bent? Wacht dan niet langer en reageer gemakkelijk online. Wellicht begin jij binnenkort al aan je eerste werkdag bij Drie Gasthuizen groep!