Openluchtmuseum Bokrijk

openluchtmuseum bokrijk

Ik ben al heel lang van plan naar het Bo Creek Open Air Museum te gaan. Ik heb de versie in het buitenland gezien, maar er is nooit een echte versie geweest. Deze zomer kun je langs de Breughelroute rijden, misschien moet ik hieraan toevoegen dat dit ook niet waar is. Bijna alle huizen zijn gesloten, er wordt geen handwerk tentoongesteld, sommige delen zijn ook gesloten, je moet de route volgen. De route is ongeveer vier kilometer en er is ook een kinderspel, dus ik ben eigenlijk geen klagende kinderen tegengekomen, het is nog steeds erg lang en duurt erg lang.

Het openluchtmuseum is onderdeel van het product Museumpass. Met het oog op deze maatregelen moeten ze behouden blijven. Uw boeking bepaalt wanneer u aankomt, en u kunt natuurlijk blijven zolang u het huis binnenkomt. En omdat het een museum is, moet je ook een masker dragen. Ik heb de website eerder bekeken en zag dat de reservering ‘s ochtends vroeg was gemaakt, wat natuurlijk logisch was, en het was niet mogelijk om de volgende dag of zelfs onderweg te boeken. Het tijdslot is een uur lang, en gelukkig laat dit een bepaalde hoeveelheid ruimte over voor het openbaar vervoer.

Ik heb braaf een uitleg over Breughel toegevoegd. We mogen door de bubbel Ja, als je zelf een bubbel bent, zorgt dat wel voor wat druk. Maar iedereen is vriendelijk en ik mocht van tevoren een paar kamers betreden.

‘S Middags koos ik voor een kaasplateau, lokale kaas en lokaal bier. Het is heerlijk vertoeven op het terras, dit is de ideale tijd om zonder masker te zitten. Zolang het maar in de schaduw van de bomen staat, kan de picknick ook op een bankje, bankje of gazon worden uitgevoerd. Vanwege de hittegolf was de bakkerij die dag gesloten.

Ik hou van de bries tussen de bomen en de vijver. Soms is het weer erg warm, maar kan de verblijftijd niet naar een later tijdstip worden aangepast. Ik weet dat dit veel problemen kan oplossen, maar ik kan me ook voorstellen dat mensen met gratis toegang het op het laatste moment van het warme weer in de steek zullen laten, wat natuurlijk jammer is voor anderen.

Relatief stil, maar ik kan het niet vergelijken. Omdat we allemaal dezelfde route moeten nemen, kun je hard rennen met dezelfde snelheid. Hoewel games er ook voor kunnen zorgen dat mensen gaan rennen of deppen. Ik heb het kunstwerk grotendeels aan mij voorbij laten gaan.

Tenzij dat het geval is, kun je op de grote schilderijen van Breughel zitten. Ik heb een geweldige tijd gehad, ik denk dat de vrouw die de bubbels in het eerste huis heeft gecontroleerd gelijk heeft, en ik zal weer teruggaan.

https://www.dergatsjev.be/2020/09/bokrijk.html

Related posts