Bricsnet
Image default
Mode en Kleding

Welke tas is er ook geschikt voor mannen?

Welke tas is er ook geschikt voor mannen? 

 

Wanneer we het hebben over tassen dan denken we al gauw aan damestassen. Waarschijnlijk komt dit doordat vrouwen graag showen met hun tassen. Mannen gebruiken ook wel degelijk een tas alleen vinden mannen andere aspecten aan een tas belangrijker dan de dames. Maar welke tas is er nu dan geschikt voor een man? In deze blog lees je meer over tassen die geschikt zijn voor mannen en welke tassen dit zijn.

De mannelijke tas

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, wat is nu precies de mannelijke tas? Eigenlijk is er niet een speciale definitie voor een mannelijke tas. Wel is het zo dat damestassen vaak een typisch model hebben of kleur en fijn is afgewerkt. Mannelijke tassen zijn vaak wat robuuster, en toch ook mooi en zakelijk. 

Gebruiken mannen dan alleen een tas voor zakelijk gebruik? Zeer zeker niet! Mannen hechten ook grote waarde aan een mooie tas. Een luiertas leer of een rugtas heren, een schoudertas of aktetas, mannen gebruiken het ook graag. 

Accessoires voor de man

Wanneer een vrouw een weekend weg gaat neemt ze vaak enorm veel bagage mee zoals meerdere setjes kleding, make up, sieraden en overige accessoires. Mannen hebben die neiging ook al is het minder sjiek als man zijnde om hierover op te scheppen. Mannen willen goed verzorgd zijn maar niet als verwijfd beschouwd worden, helaas koppelen veel mannen het gebruik van een tas hieraan.

Zonde want dat is helemaal niet nodig! En ook mannen hebben veel accessoires die ze mee willen nemen op een dagje of weekendje weg. Denk bijvoorbeeld aan scheerspullen, een heerlijk luchtje of mooie armbanden en manchetknopen. Dit zijn belangrijke items voor een man die je ook als man zijnde netjes en stijlvol wilt vervoeren.

Een mannelijke tas aanschaffen

Een tas kopen is altijd lastig. Dat komt doordat een goede tas over het algemeen niet heel goedkoop is en je wilt wel dat de tas kwaliteit biedt. Een goede tas kan wel jaren meegaan mits deze ook goed onderhouden kan worden. Een mooie tas als man is niet alleen praktisch maar ook mooi om mee te nemen naar bijvoorbeeld het werk.

Ook al is een tas voor een man niet specifiek een statussymbool, toch wil je als man zijnde ook gezien en gehoord worden. Waag eens een bezoekje aan de tassen winkel en ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn.