Bricsnet
Image default
Management

University management

Tegenwoordig hebben automatisering en informatisering het voor universiteiten gemakkelijker gemaakt om de inschrijving van studenten, toelatingen, inning van vergoedingen, het afnemen van examens, enz. te beheren. Cloud-gebaseerde universiteit management systeem software beheert alle activiteiten van de universiteit efficiënt en nauwkeurig.

 

MasterSoft’s UAIMS – University Management System heeft 23 + pro-modules en ingebouwde 45 + modules en kan gemakkelijk worden gehost aan de universiteit datacenter of op cloud-servers. Modules zijn ontworpen met in het achterhoofd de verschillende dynamieken van de werking en kan worden aangepast aan de behoeften van de universiteit. Universiteiten moeten kiezen voor een cloud-based universitaire software, om de volgende redenen

 

Naadloos beheer van alle interne activiteiten

Offline & online examenbeheer

24*7 onsite & online service support

Rolgebaseerde login toegang voor beveiliging van gegevens

Monitoring & nauwkeurige analyse van informatie

Gebruiksvriendelijke oplossing voor eenvoudige navigatie

Vermindering van mankracht en kostenbesparingen

MasterSoft’s Universitair Management Systeem biedt de volgende mogelijkheden:

Een samenhangend systeem om afdelingen te beheren (academische en niet academische afdelingen met elkaar verbinden)

Universiteiten hebben veel afdelingen en centra om het leren en cursussen te beheren. In vergelijking met scholen en hogescholen, hebben universiteiten meer studenten en docenten; om een instelling effectief te beheren, rust universitaire software universiteiten uit met een cloud-gebaseerd systeem dat toegankelijk is voor alle afdelingen, en dat geïntegreerd is met de dagelijkse transactionele en leeractiviteiten.

 

Een holistische module die studenten, docenten en personeel verbindt

Een transparante en gebruiksvriendelijke ERP voor de universiteit die studenten in staat stelt en minimaliseert de inspanningen van docenten te vergemakkelijken van het toelatingsproces, examenproces, opkomst management, en aankondigingen of updates over de campus activiteiten. Vandaar, kan handmatige fouten worden geminimaliseerd en een sterke docent-student communicatie kan worden vastgesteld via de software.

 

Elimineert wanbeheer en manipulatie van universitaire gegevens

Het onderwijs management systeem elimineert de manipulatie en het wanbeheer van universitaire gegevens die toegankelijk zijn voor het personeel en administratief personeel en elke glitch of fraude in het systeem kan gemakkelijk worden ontdekt.

 

Administratieve rechten

Het onderwijs ERP-software biedt admin rechten aan het hoofd van de instelling waarin de werking van alle operaties kunnen worden gecontroleerd op een dashboard.

 

Genereer Eind Aantal Rapporten, Ontvangsten, En Concepten Voor Alle Modules

Analytics-en MIS-rapporten die kunnen worden afgedrukt als en wanneer dat nodig is met betrekking tot elke module of plugin of interne functies voor het bijhouden van records zijn voorzien.

 

Gegevensbeveiliging en back-up

Back-up is automatisch, tijdbesparend, en gemakkelijk terug te vinden. Er wordt geadviseerd een back-up van gegevens te maken in de cloud in plaats van in databases. Gegevens worden beveiligd met versleutelde wachtwoorden en moderne beveiligingstools.

 

Aanpassing van software

Maatwerk in software helpt de ervaring van de gebruiker te personaliseren en stimuleert het gebruik van technologie om het project succesvol te maken.

 

Moderne Web Technologieën

Het onderwijs ERP-software is gebaseerd op moderne technologieën met het oog op ondersteuning van diverse toepassingen, zoals examen & toelatingskosten betaling apps.

 

Elimineert handmatig werk

Het ERP-systeem voor de universiteit elimineert het invoeren van gegevens en handmatig werk dat repetitieve, vervelend, en zwaar tijdrovend om de efficiëntie te verhogen.

 

24×7 Online en Offline Ondersteuning

MasterSoft biedt offline en online ondersteuning voor de soepele werking van ERP. Zodat technische bugs kunnen worden gespot en hersteld.

 

MasterSoft biedt een complete ERP voor universitair management. Het heeft alles wat een universiteit nodig heeft om ervoor te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid en goed wordt beheerd.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/